Фейсбук Кампания в социалната мрежа набира средства и доброволци за

...
Фейсбук Кампания в социалната мрежа набира средства и доброволци за
Коментари Харесай

Набират средства и доброволци за ремонт на къщата, в която отрова погуби Стефчо

 Facebook Кампания в обществената мрежа набира средства и доброволци за ремонт на къщата в Кардам,в която поради мизерните условия отрова погуби 9-годишния Стефчо, научи Varna24.bg .

Ето и апела на Вили Димитрова, която преди няколко дни показа следното във Facebook:

" Днес бях в Кардам, с цел да доставя получените от мен колета от цяла България за 4-ти път. Направих фотоси на къщата, тъй като може да се построи кулоар, който да свърже къщата с постройката и да се построи всекидневна с кухня и баня с тоалетна.Трябва да се стартира от покривите. Най-удачният вид е за слагане на фаянс на всички места по земята плюс баня с тоалет, създаване на ВиК и Ел. апаратура. Нужно е да се направи кухня, която досега фамилията не е имало, да се направи шпакловка и гипсокартон на стените и тавана. Приемаме всевъзможни дарения, свързани с ремонта, непринуден труд също.

След ремонта хората се нуждаят от комбинирана готварска печка, огромен ледник с фризер, абсорбатор, микровълнова, прахосмукачка, тв приемник.

Децата си нямат таблет, преносим компютър, компютър, дано ги зарадваме за Коледа с сходен подарък!

Нужни са още двуетажни кревати или вид " сандвич " за децата, спалня или ъглови кревати, маса и най-малко 8 стола, секция, дрешници, скринове, портманто. Това са обикновени неща за едно домакинство.

Нека да покажем на децата и фамилията, че по Коледа стават чудеса, с цел да ги създадем най-малко малко щастливи след загубата на Стефчо.

В момента са в къщата на съседката и по тази причина имаме време да реагираме. Добри хора ще им доставят още дърва, тъй като техните са намалели.

Благодаря на всички които оказват помощ, кой колкото може. Бъдете здрави! "

Всеки, който желае да подари средства, обзавеждане, техника или труд, може да се свърже с Вили Димитрова в групата " Помощ за децата от с.Кардам " във Facebook.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР