Фейсбук е изтрил четири страници, свързани с Мартин Карбовски и

...
Фейсбук е изтрил четири страници, свързани с Мартин Карбовски и
Коментари Харесай

Карбовски: Изтриха ми страниците от Фейсбук след докладване на публикация за Цветанов

Facebook е изтрил четири страници, свързани с Мартин Карбовски и работата му, заяви самият той в уеб страницата си " Лентата ", написа Offnews.bg

Изтрити са 

- формалният профил с 280 000 почитатели, където е пускано предаването на " Втори проект " ;
- страницата на " Отечествен фронт " със 108 000 последователи;
- профилът на " Лентата " с 49 000 абонати;
- страницата на " Фронт.бг " с 20 000 почитатели.

Не е обещано пояснение от Facebook за какво се е наложило изтриването. Карбовски твърди, че последната обява на профилите е по отношение на публикация за Цветан Цветанов от англоезичен уебсайт е била докладвана и Facebook е изискал да бъде изтрита дружно с друга публикация с ария на Супертрамп.

" Facebook е подправена форма на независимост. Корпорацията разполага с логаритми, с които управлява наличието на платформата. Когато някои хрумвания и тези се разпространят по натурален път, поради значимостта си, Facebook не се свени просто да изтрие без пояснения ", разяснява той в " Лентата ".

Оттам се акцентира, че Карбовски не е печелил нищо от Facebook като пари, а дори си е плащал за реклама на публикации, които все пак са били изтрити дружно със страниците.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  2  0 4udovi6teto (преди 4 минути) Рейтинг: 5390 | Одобрение: 2525 "Facebook " е частна обществена мрежа, нейният притежател може да прави с нея каквото си изиска. Мартин Карбовски нееднократно е потвърдил, че умее да си намира трибуни за изява.    https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР