Фейсбук 21-годишната Микаела Недялкова от Калофер е курсантката, която се

...
Фейсбук 21-годишната Микаела Недялкова от Калофер е курсантката, която се
Коментари Харесай

Калофер се моли за прострелялата се 21-годишна курсантка

Фейсбук 21-годишната Микаела Недялкова от Калофер е курсантката, която се самопростреля в Националния боен университет във Велико Търново. Момичето е доста красиво, в родния й град родителите, роднините и приятелите й са извънредно обезпокоени от случая и се молят със сълзи на очи Микаела да оцелее и да се възвърне.

Тя се простреля в гърдите, до момента в който почиства зачисления й автомат " Калашников ". За благополучие не са наранени сърцето и значими артерии. " Микела е доста положително дете, прелестно. Много е възпитана, на всички места и във в всичко е първа. Родителите й са разведени, само че момичето живееше и при двамата в Калофер, преди да стане студентка. Доскоро имаше другар, разделиха се ", описаха пред онлайн изданието " Блиц " локални хора.

Микаела е второкурсничка в университета. Последната информация след случая беше, че е в устойчиво положение, само че с заплаха за живота. От великотърновската болница Микаела беше превозена с военния " Спартан " във ВМА. Към момента няма изясненост какво е тъкмо положението й и дали се усъвършенства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР