Февруарското издание на доброволческата инициатива на летище София – „Училище

...
Февруарското издание на доброволческата инициатива на летище София – „Училище
Коментари Харесай

Марио Бакалов с лекция на летище София

Февруарското издание на доброволческата самодейност на летище София – „ Училище за авиация “ срещна деца от столични учебни заведения с водача на най-големия пътнически аероплан Airbus А-380 Марио Бакалов.


По време на лекцията си старши първият офицер описа на учениците за своя дълъг и сполучлив „ полет “ към реализирането на детската си фантазия да стане водач, както и за това какво най-вече му е харесало в специалността. С видео и фотоси той сподели разнообразни моменти от пилотирането и кацането на най-големия пътнически аероплан на летище София. Децата съумяха да се срещнат и с специалността на стюардесата – неразделна и значима част от екипажа на всеки аероплан. Многото въпроси към лекторите бяха доказателство за интереса на децата.


Малките ни посетители получиха подписи и дипломи за приключен курс в самодейността „ Училище за авиация “.


Доброволческата самодейност на летище София – „ Училище за авиация “ започва на 1 ноември 2017 година Веднъж месечно одобрени имена от света на авиацията описват пред деца от разнообразни столични учебни заведения на наличен и завладяващ език за отговорностите на своите специалности. По този метод „ Училище за авиация “ цели да възпламени детското въображение и любознание и да подтиква интереса на учениците към авиационните специалности.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР