Февруари месец е онова време от годината, в което влюбените

...
Февруари месец е онова време от годината, в което влюбените
Коментари Харесай

2 зодии, които ще сложат годежен пръстен на ръката си през февруари

Февруари месец е това време от годината, в което влюбените честват. Две от зодиите обаче ще отпразнуват любовта си по един надалеч по-специален метод. Те ще получат подарък, който отдавна насам са чакали. Време е да разберете кои ще са щастливците от зодиака, на които им следва да се гмурнат в морето на любовта.

2 зодии, които ще получат предложение за брак през февруари:

Водолей

Февруари е месецът на Водолея. Няма по какъв начин звездите да прескочат тази зодия и да не я накарат да се усеща особено. Именно представителите на зодия Водолей ще получат мечтаното предложение за брак. Те ще са безпределно удовлетворени от развръзката в своя живот. Усмивка ще огрява лицата им, а сърцата им ще са изпълнени с обич и безредици. Това ще се трансформира в една от най-запомнящите се години за зодия Водолей.

Телец

Втората зодия, която ще получи прелестна изненада през месец февруари. Телците не са измежду най-големите романтици, само че все пак нямат нищо срещу да бъдат радвани с благи изненади, в които е вложено усърдие и обич.

Месец февруари ще е също толкоз специфичен за Телеца, колкото и за Водолея. Представителите на зодията ще се усещат като истински галеници на ориста, а пръстенът, с който ще украсят ръката си, ще е подобен, за какъвто от деца са мечтали.

Горчиво за влюбените!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР