Февруари е един от най-добрите месеци през тази година, подходящ

...
Февруари е един от най-добрите месеци през тази година, подходящ
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 януари до 5 февруари

Февруари е един от най-хубавите месеци през тази година, подобаващ за дейни дейности в една или друга област от живота. От 24 януари до 19 април всички планети ще се движат непосредствено, което прави интервала подобаващ за ефикасни дейности и слагане на ново начало. Тази първа седмица от новия месец ще поддържа започването на нова активност, планове, връзки, партньорства. Месец февруари през тази година е невероятен, съчетаващ в себе си големия заряд на действието, което ще премине под ръководството на Марс в Близнаци.  Действията през настоящата седмицата се трансформират в стартов трамлин към осъществяване на задачите за 2023г. Последните дни на януари носят положителни благоприятни условия, които ще не престават да се развиват през месеца.

Най-важните предпоставки, които през седмицата ще дефинират посоката на събитията са:
Растяща Луна, която ще транзитира в знаците Телец, Близнаци и Рак. Луна в Телец още в понеделник ще сложи на дневен ред преразглеждане на значими финансови въпроси.Темата, обвързвана със сигурността и стабилността ще бъде водеща през цялата седмица. От вторник до четвъртък Луната ще бъде в знака Близнаци. Дните са подобаващи за връзка, сключване на контракти и подписване на съглашения, осъществяване на срещи, диалози, асимилиране на информация, пътувания, организационни работни процеси, покупки на техника.В последните работни дни от седмицата Луната в Рак, още веднъж ще насочи вниманието към значими обществени въпроси, сигурността, фамилията.На 29-30 януари Слънцето във Водолей е в съразмерен аспект с Марс в Близнаци. Силен разсъдък, талантлив метод, намиране на решения и заплетени обстановки. В същите дни Меркурий в Козирог е в съразмерен аспект с Уран в Телец. Този аспект в допълнение внася автентичност, съобразителност, които могат да се приложат в веществен аспект.
През февруари планетата на кармичните задължения, която директно ръководи работните процеси, Сатурн ще приключи своето придвижване през знака Водолей. На 7 март той ще премине за 30 месеца в знака Риби. Дните, в които той към момента е във Водолей са дни за подготовка за прекосяване на ново равнище, прогресивно, хуманно, осъзнато. През март делата на Сатурн ще бъдат продължени от по-тежката планета на измененията и трансформациите, Плутон, който на 24 март ще премине във Водолей за 20 години.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР