Фестивален и конгресен центърбул. Сливница N20 коментара за Фестивален и

...
Фестивален и конгресен центърбул. Сливница N20 коментара за Фестивален и
Коментари Харесай

Варненският район Одесес чества празника си

Фестивален и конгресен центърбул. " Сливница " N2

0 коментара за Фестивален и конгресен център Тук има:С празничен концерт " Талантите нямат възраст-6 " варненският регион " Одесос " ще означи за шести път празника си.
Началото на концерта е довечера от 17.45 ч. в зала 1 на Фестивалния и конгресен център. Преди това - от 17 часа настроението ще бъде подгрято от осъществявания на Представителния духов оркестър на Военноморски сили.

В концертната стратегия са включени осъществявания на ученици на НУИ " Добри Христов ", варненска вокална групировка " Одесос ", клуб по танци " Стар Денс ", арменски танцов състав " Гаяне Марашлиян " към читалище " Свети Саркиз 2007 ", състав национални танци при СОУ "Елин Пелин " и със специфичното присъединяване на госта -сопраното Даниела Димова, Директор на ТМПЦ-Варна

По традиция от 11.00 ч. Администрацията на регион Одесос ще отвори порти за жители, искащи да се срещнат с активността й.

Празникът на третия по население регион на Варна се отбелязва за 6-и път, откакто с решение на Общински съвет на града през 2012-а година за него бе избрана датата 23-и октомври. Датата се счита за начало на локалното самоуправление във Варна. През 1878 година в териториалните граници на днешния регион " Одесос " са назначени първите български административни и правосъдни власти- Временен градски съвет, Окръжен директорски съвет и Окръжен правосъден съвет.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР