Фестивалът за настолни игри “Varna Games Fest ще се проведе

...
Фестивалът за настолни игри “Varna Games Fest ще се проведе
Коментари Харесай

Септември започва с Фестивал на настолните игри в Морската градина на Варна

Фестивалът за настолни игри “Varna Games Fest " ще се организира за втора поредна година на 1 и 2 септември 2018 година под шарената сянка на Морската градина - алеята сред " Морско казино “ и сцена " Раковина “.

Това не е единствено фестивал, това е празник на общуването, заниманието и лятното въодушевление! Това е пълноценно време без технологии, време да предизвикаме своя разум и предвидливост и да дадем най-хубавото от себе си, до момента в който играем дружно, оповестяват уредниците.

Събитието е с вход свободен и е уместно както за запалени почитатели, по този начин и за хора, които занапред научават за заниманието.

Тазгодишното издание събира сътрудници от цяла България - Варна, Добрич, Русе, Велико Търново, Пловдив и София, които ще дават над 200 разнообразни игри за посетителите на фестивала, а 4 от тях са създадени от български компании.

Събитието е разграничено на 10 зони и ще се организира на 1-2 септември от 10:00 до 20:00 ч.

Фестивални зони:

1. Игрова зона

2. Dungeons & Dragons

3. Социални игри с блъфиране

4. LARP - Live Action Role-play

5. Демонстрации на български настолни игри

6. Magic: the Gathering

7. Детски и фамилни игри

8. Търговска зона

9. Спонсори

10. Турнири на настолни игри a. Такеноко - събота - 11:00 b. CATAN - детски - събота - 14:00 c. CATAN - базисна - събота - 16:00 d. Squirrel Attack - неделя - 11:00 e. Пандемия - неделя - 14:00

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР