Фернандо Вердаско започна с победа тазгодишното си участие на турнира

...
Фернандо Вердаско започна с победа тазгодишното си участие на турнира
Коментари Харесай

Григор започва срещу Вердаско в Барселона

Фернандо Вердаско стартира с победа тазгодишното си присъединяване на шампионата от сериите АТП 500 в Барселона, откакто в дуел от първия кръг се оправи със своя съотечественик Фелисиано Лопес за 1 час и 21 минути игра. В обособените елементи Вердаско надви с 6-4, 6-3 и по този начин си обезпечи мач с първата ни ракета Григор Димитров във втория кръг на конкуренцията.

Иначе Вердаско, участник на София Оупън 2019, записа три пробива в цялата среща, като доминираше по-голямата част от разиграванията. Във втория сет той се оказа догонващ с пробив, само че съумя да изравни и по-късно да завоюва подаването на Лопес за повторно в частта и в последна сметка това му беше задоволително да затвори и мача.

Иначе Вердаско и Димитров са се срещали шест пъти до този миг, като и двамата имат по три триумфа. Миналата година те играха цели три пъти, в това число на Ролан Гарос, където Вердаско надви в три сета (7-6, 6-2, 6-4). Последната им среща беше на Мастърса в Канада през август, а успеха бе за Григор (4-6, 6-2, 7-6). В мачовете им на клей Вердаско има преимущество с 2:1 победи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР