Фернандо Каранга се раздели с феновете и ръководството на ЦСКА

...
Фернандо Каранга се раздели с феновете и ръководството на ЦСКА
Коментари Харесай

Каранга на сбогуване с ЦСКА: Никъде няма да видя това, което видях тук!

Фернандо Каранга се раздели с почитателите и управлението на ЦСКА с прочувствена обява в обществените мрежи. След година и половина на стадион " Българска войска ", бразилският голмайстор ще бъде трансфериран в Китай.

Той изигра 41 мача за " алените ", в които вкара 31 гола. Това го трансформира в един от любимците на агитката на ЦСКА.
Съпругата на Каранга сподели новата китайска къща (СНИМКА) Все още няма публично удостоверение за прехвърлянето на бразилския нападател
В обръщението си нападателят декларира, че е признателен за топлото отношение на последователите към него, както и за прочувствената поддръжка, която са му оказвали от трибуните по време на мач.

" Искам да благодаря на първо място на ЦСКА за всички незабравими страсти, които ми донесе в тази година и половина! Благодаря на всички треньори, управление, чиновници, показахте ми за какво всички назовават ЦСКА едно огромно семейство! И най-много безкрайни благодарности на най-великата аудитория в Европа! Наясно съм, че на никое място няма да видя това,което видях в този популярен клуб! Вие ме накарахте да се разпределям до финален мирис за тази магия,наречена ЦСКА! Въпреки всички компликации и удари, Вие и алената фланелка ми давахте сили да се боря! Ще ми липсвате! Оставам вечно един от Вас! И въпреки и от разстояние, ще крещя за тима по този начин както го вършат момчетата и девойките на свещения стадион " Българска войска "! САМО ЦСКА до края на света! ", написа Каранга.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР