Фернандо Алонсо коментира зрелищния инцидент с Ланс Строл от снощната

...
Фернандо Алонсо коментира зрелищния инцидент с Ланс Строл от снощната
Коментари Харесай

Алонсо: Катастрофата със Строл беше състезателен инцидент

Фернандо Алонсо разяснява зрелищния случай с Ланс Строл от снощната Гран При на Съединени американски щати, при който испанецът отлепи и четирите си гуми от асфалта. Въпреки сериозността на злополуката водачът на Алпин съобщи, че това е бил състезателн случай сред него и бъдещия му съотборник в Астън Мартин.

„ Честно, гледайки случилото се по тв приемника, това наподобява като спортен случай. Ние безусловно тръгваме по едно и също време наляво, а това аргументи целия случай. Просто неприятно стичане на събитията “, сподели испанецът.
 Строл: Оставих задоволително място на Алонсо Строл: Оставих задоволително място на Алонсо
Стюардите на Гран При на Съединени американски щати обаче не споделиха неговото мнение и взеха решение да санкционират Строл с три места пренасяне обратно на стартовата решетка за идната в края на тази седмица Гран При на Мексико Сити. Алонсо изясни и по какъв начин тъкмо е минало чуването при комисарите, на което той и Строл са били дружно.
 Строл с 3 места обратно на старта в Мексико Строл с 3 места обратно на старта в Мексико
„ В стаята на стюардите разногласието беше повече сред спортните шефове на нашите тимове. Мисля, че ние видяхме случая от една и съща позиция. Спортните ни шефове обаче, те го виждат от напълно друга “, изясни испанецът.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР