Фермeрските общности, които се поддържат взаимно, стават все по-популярни в

...
Фермeрските общности, които се поддържат взаимно, стават все по-популярни в
Коментари Харесай

Второ поколение фермер споделя история за устойчиво земеделие и семейно наследство

Фермeрските общности, които се поддържат взаимно, стават все по-популярни в Съединени американски щати. Вместо да разчитат на банките за финансиране на продукциите си, те се изплащат с прясна храна между тях през целия сезон, написа Voice of America .

" Аз съм второ потомство фермер, родителите ми основаха тази плантация през 1962 година Баща ми стана фермер, когато беше в края на 20-те си години. Произвеждаше сладка царевица, тъй като смяташе, че светът има потребност от прясна сладка царевица. Земята, на която седим сега, са я купили през 1966 година Всъщност аз съм човек, който не е пропущал нито едно лято във фермата ", споделя производителката на зеленчуци Хана Нюкомб.

" Обичам да отглеждам зеленчуци, тъй като това е единственото нещо, което в никакъв случай няма да излезе от мода. Трудно ли е да си извършите плантация? Изискват се повече старания, в сравнение с хората си показват ", добавя тя.

" На времето родителите ми купиха този парцел. Тогава нямаше никакви крайградски застройки. Това беше автомагистрала с две ленти, която сега е автомагистрала с шест ленти. Земята, която беше продадена в съседство с нашия парцел през 2008 година, беше $500 000 на акър незастроен. Безумна сума пари, която би трябвало да похарчите, с цел да отглеждате на зеленчуци. Не мисля, че съм последното потомство, което ще обработва тази земя, тъй като имам племенници които са с 30 години по-млади от мен. Мисля, че земята ще остане, тъй като аз, моите братя и сестри и идващото потомство единомислещо се съгласихме, че няма да продаваме земята ", споделя още фермерката пред Voice of America .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР