Фермерка от Испания спечели неочаквана слава в социалните медии, след

...
Фермерка от Испания спечели неочаквана слава в социалните медии, след
Коментари Харесай

Вижте двойничката на Доналд Тръмп

Фермерка от Испания завоюва непредвидена популярност в обществените медии, откакто консуматори с "орлов взор " откриха поразителна аналогия сред нея и президента на Съединени американски щати. За двойничката на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила обаче картофите са по-важни от споходилата я неочаквана популярност, съобщи Асошиейтед прес, цитира "Монитор ".

Историята стартира с публицист, отразяващ земеделието в Северозападна Испания. Репортерът разгласява фотография на Долорес Леис измежду посевите й, облечена в работни облекла, с мотика на рамо и със навъсен взор, вторачен настрана от камерата. Реакциите на потребителите не закъсняват.

Оттогава 64-годишната фермерка непрекъснато е обект на въпроси за политиката на Съединени американски щати и интернационалните връзки. Долорес Леис обаче има други паники - вредителите, които заплашват картофената й годишна продукция.

"Може би е поради цвета на косата ", разяснява дамата пред в. "Вос де Галисия " приписваната й аналогия с Тръмп.

Това, което сигурно отличава Долорес Леис от президента на Съединени американски щати е, че тя не употребява мобилен телефон и не се интересува от онлайн "бърборене ".

И до момента в който фермерката от Галисия не се впечатлява от неочакваната си популярност, измежду потребителите на Инстаграм се намират и такива, които се питат не може ли Тръмп да бъде заменен с тази работлива дама.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР