Фермерите от последния сезон посрещат година под знака на любовта,

...
Фермерите от последния сезон посрещат година под знака на любовта,
Коментари Харесай

Не е за вярване: Вижте кои заклети самотници от Фермата се...

Фермерите от последния сезон посрещат година под знака на любовта, откакто някои от върлите самотници в риалитито се похвалиха с половинки



Яни Андреев и Димитър Господинов-Гуспата посрещнаха дружно 2023 година в Кюстендил, откъдето е годеницата на Митко.

„ Много хубаво изкарахме, с доста преяждане. От всички вероятни баници ми се падна здравето. Това е в действителност най-важното, другото ще си го изкараме “ – показа Яни пред LadyZone.bg. Той разгласява в Инстаграм фотография на своята другарка, само че не желае да разкрива елементи за нея, с цел да резервира персоналното си пространство.



„ За мен и годеницата ми фокусът на 2023-а е детенцето, което чакаме. Пожелаваме си повече спорт и завършения, повече щастливи моменти “ – добави Гуспата.


 
Калин Евтимов е посрещнал празника в Банкя с другари.
Снимка: Личен архив
 

„ Бяхме десетина души, всички с деца и беше огромен ваучър. 4-годишната ми щерка Карина е огромна купонджийка и заставам с нас до сутринта “ – описа ни Калин.
Снимка: Личен архив
 

Той живее до язовира, където бе снимана " " 8, и през вчерашния ден с Иван от същия сезон на риалитито са разкрили риболовния сезон.
Снимка: Личен архив
 

„ Преди Коледа се събрахме с Ели, Иван и Хепи Ванче в заведение, с цел да се почерпим по случай празниците. Пожелавам си 2023 година да е още по-интересна и динамична “ – показа Калин, който се любува на спокойствието на селския живот и в компанията на двете си овчарки.
Снимка: Личен архив
 

Елена Кузмова посрещна Нова година фамилно със своя другарка.
  Снимка: Личен архив
 

„ Въпреки че бяхме в домашна конюнктура, взехме решение да си облечем публични рокли, с цел да сме елегантни. В среднощ бяхме на жълтите павета, където гледахме онлайн програмата на bTV. Изненадах се какъв брой доста чужденци имаше на площада “ – показа ни Ели, която стартира да следва 21-дневна спортна стратегия, включваща всеки ден по едно 30-минутно предизвикателство.

 
Снимка: Личен архив
 



Валерия Дочева посрещна Нова година в Милано и още е в празнична еуфория, тъй като ще бъде в Италия до 5 януари.



Днес тя е във Венеция със своя другар, който сподели за първи път в Инстаграм на Нова година.



Победителката във " Фермата " 8 Веселка отпразнува Нова година в дома си в Троян.
 
 

„ Сготвихме си вкусна вечеря, с децата направихме питка и торта. За 2023 година поисквам на себе си и на всички хора доста религия, обич и малко шанс “ – показа Веселка.

 



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР