Фермата се завръща на екран с новия сезон на bTV

...
Фермата се завръща на екран с новия сезон на bTV
Коментари Харесай

Няма да повярвате коя известна водеща детронира Иван и Андрей от „Фермата“

Фермата се завръща на екран с новия сезон на bTV под мотото „ Нишката на живота “. Деветото издание на риалитито ще започва на 4 септември от 20 ч. Продуцентите дават обещание, че тази година феновете ще видят безконечните български обичаи в динамичността на модерния свят.

Новият сезон на предаването идва с нови правила, нови игри и напълно нова визия. – Мария Силвестър съгласно мълвата.

Някои от почитателите обаче допускат, че това може да е Емануела Толева или пък Ирина Тенчева – половинките на паметните водещи, написа „ Уикенд “.

За никого не е загадка обаче, че Мария Силвестър е работила с двамата още преди 12-13 години, когато водеха вечерното предаване „ Шоуто на Иван и Андрей “ по Нова тв, където тя бе кореспондент. След това бе водеща и на благотворителния концерт „ Помогни от у дома “, даренията от който подкрепиха най-уязвимите и засегнатите от изключителното състояние в страната деца и възрастни хора.

Снимките на шоуто към този момент са стартирали наоколо до Перник, където в идващите седмици в стопанството и на арената за борби ще прелива от страсти.

Макар обновените правила, визия и борби, водещите означават, че „ Фермата “ ще резервира духа, трансформирал я в най-българското риалити. То ще се излъчва от 20 ч. всеки понеделник, а в дните от вторник до четвъртък – от 21 ч.

Феновете на шоуто се молят с две ръце семейство Джаферович да не са участници. Те не желаят и да чуят за двойката, която пресоли манджата с безкрайните си изяви на дребния екран./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР