Феодор и Александрина от Един за друг разкриха какво уникално

...
Феодор и Александрина от Един за друг разкриха какво уникално
Коментари Харесай

Феодор от Един за друг: Загубих си халката в пълна дискотека и се намери по чудо

Феодор и Александрина от " Един за различен " разкриха какво неповторимо събитие е съпътствало тяхното влизане в риалитито: 

" Това премеждие с влизането в предаването ни направи по-щастливи, по-сплотени, направи ни да се познаваме в най-минимални елементи. " - описа мъжката половина от двойката.  

" Аз попълних документите, само че след това му споделих той да се включи. Но той беше пропуснал една цифра от телефонния си номер " - описа Алекс.

" Те са се пробвали да ни намерят, а е трябвало да оставим още един номер, само че най-малко пък не съм объркал имейла и по този начин ни откриха. " - добави картината Феодор. 

Алекс: " В петък вечерта си пием по едно малко и аз взех решение, че ще вървим на дискотека. И ние излизаме, а той има една уязвимост, доста обича да хвърля салфетки като се развихри купонът. И както си хвърля салфетките, халката потегли ей по този начин със салфетките. "   

Феодор: " Халката изхвърча и я видях по какъв начин направи парабола, а дискотеката - цялостна. Викам си: до тук беше с тая халка. И настроенито ми падна, но знам, че нещото, което най-вече искаш, постоянно ще се случи и си крещя - умерено, аз тая халка не съм я изгубил - най-късно до на следващия ден вечерта ще съм я намерил.

Управителят на дискотеката е наш другар и сподели - " не, в случай че съобщим, няма да можем да я намерим, повярвайте ми ". Аз споделих:  " престани да се притесняваш, прибираме се, на следващия ден сутринта се разсънвам и халката е при мен ". А тя е фаталистка и споделя: това е на разлъка! Казвам - абе умерено, всички женени в никакъв случай не са си губили халките ли, една халка - ще я създадем. Правим видеовизитката и операторите ми изясняват - но това е неприятно. Както се разхождахме обаче пред панорамата, един чужд номер ни звъни, нашата подвига, и колежка й казва: синът ми нощес е бил на дискотека и една халка го удря по главата, той я взема и ми я носи. И като видях името и датата, разбрах, че е вашата! "

Алекс: " Това е голям шанс от цялата дискотека да падне на моята колежка на сина на главата. И аз й споделям: 
" Моля ти се, кажи му, че би трябвало да се ожени, тъй като не е дребна работа както си стоиш, да те удари халка по главата. "  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР