Фенската организация Ултрас Левски подкрепи ръководството и заяви готовност за

...
Фенската организация Ултрас Левски подкрепи ръководството и заяви готовност за
Коментари Харесай

"Ултрас Левски" подкрепи ръководството и заяви готовност за протести

Фенската организация " Ултрас Левски " поддържа управлението и съобщи подготвеност за митинги. Запалянковците обявиха и че стартират акция " Долу ръцете от Левски ", чиято цел е " да заявим безапелационна позиция против съмнителните схеми и способи, по които сложени лица се спускат в " Левски ", а клубът се използва като политически инструмент ".

Организацията е една от четирите, които имаха представители при срещата с министър-председателя Бойко Борисов в петък. На нея министър председателят съобщи, че е най-добре ентусиастите да вземат акциите и ръководството на клуба. След срещата почитателите бяха разединени във вижданията си за пътя към бъдещето.

Наскоро Божков, който стои зад собствеността на " Левски ", непосредствено съобщи, че в случай че се одобряват препоръчаните промени в закона за хазарта, той няма да има пари да устоя " Левски ".



" Изразяваме безапелационна поддръжка към актуалното управление на " Левски " на база поставените през последната година основи за дълготрайно и професионално ръководство, а точно: финансова непоклатимост и прозрачност; явен генезис на средствата, влизащи в клуба; проект за погасяване на задълженията; усъвършенствана организация и структуриране на клуба; вложения в ДЮШ и спортната база; пресичането на практики за източване на клуба посредством комисионни от прехвърляния ", споделят от " Ултрас Левски ".

Феновете приканват за съблюдаване на законите в България.

" Заявяваме безапелационна позиция срещу потреблението на държавния уред, като репресивна машина работеща " по целенасоченост " за изземване, реваншизъм или обслужване на ползи от неуточнен генезис и посредством недемократични способи. Изразяваме нашата подготвеност за митинги, защото този следващ объркващ случай от дневния ред на страната този път визира директно и развиването на нашия клуб ", гласи позицията.

В нея от " Ултрас Левски " приканват за обединяване в синята общественост. Запалянковците приканват почитателите да купуват всеобщо абонаменти карти за идния полусезон. " Закупуването на абонаментни карти за Пролет 2020 няма да изпълни клубната каса, нито ще обезпечи бюджета, само че ще бъде явен сигнал, че " сините " последователи ще подсигуряват, декларират и отстояват позицията си на трибуните и ще пазят ползите на клуба си от всевъзможни външни въздействия ".

Националният клуб на последователите (НКП), която е другата организация с доста мощно въздействие, сподели друго отношение. Председателят ѝ Степан Хиндлиян обаче съобщи, че НКП подава ръка на Божков, в случай че той реши да продължи да финансира " Левски ".

Тръстът " Синя България " разгласи, че няма да допусне да бъде употребявани за персонални търговски ползи.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Сблъсъкът за
хазарта (52)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР