Феновете в Южна Америка са добре известни с бурния си

...
Феновете в Южна Америка са добре известни с бурния си
Коментари Харесай

Луд екшън: Фен на Аржентина отвлече автобус на градския транспорт, за да не изпусне мача с Хърватия

Феновете в Южна Америка са добре известни с бурния си характер. С оглед на сполучливия ход на Лео Меси и компания на международното състезание в Катар тези на Аржентина очевидно към този момент са подготвени на всичко, с цел да следят любимците си.

Доказателство за това е случай, за който оповестява вестник  “Диарио Ефекто ”, представен от " 24 часа ".

В предградието на столицата Буенос Айрес, носещо името Сан Мигел, мъж отвлече рейс на градския превоз.

Причината - индивидът бил пред нервозен срив от боязън да не изпусне първия съдийски сигнал на полуфинала Аржентина - Хърватия, когато водачът на возилото по линия 440 направил нещо, което дефинитивно го побъркало.

Водачът на рейса спрял пред будка и слязъл, с цел да си купи нещо. Болният последовател на националния тим не издържал в този миг.

Той седнал зад кормилото и потеглил. При това без и капка да се преценява с алените светофари по пътя и задръстените улици.

Пътниците в претъпкания рейс изпаднали в тотална суматоха. Мъжът карал автобуса като вманиачен към 4 км през Сан Мигел. След което го изоставил на един ъгъл и побягнал стремително към дома си.

Междувременно титулярният водач на транспортното средство от градския превоз алармирал за случилото се на полицията, която почнала огромно търсене.

Униформените арестували мъжа с фамилия Карион в жилището му. Там той към този момент бил пуснал тв приемника, с цел да наблюдава мача, само че за негово голямо страдание, бил откаран в най-близкия сектор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР