Феновете са най-голямото признание за един артист преди всички престижни

...
Феновете са най-голямото признание за един артист преди всички престижни
Коментари Харесай

Звезди, които бяха убити от феновете си

Феновете са най-голямото самопризнание за един актьор преди всички влиятелни награди, които може да му бъдат връчени.

Понякога обаче правилният почитател може да се трансформира в ограмна опасност за звездата.

Почитателите знаят всичко за своя кумир - по какъв начин се облича, какви са заниманията му, какво обича да прави в свободното си време, както и значително информация за персоналния му живот, някои от тях даже завързват другарски контакти.

Така с времето звездите могат да попаднат в "опасна непосредственост " с почитателите си и следствията за тях да бъдат съдбовни.

ВИЖТЕ ЗВЕЗДИТЕ, КОИТО БЯХА УБИТИ ОТ СВОИ ФЕНОВЕ

Сред тях е известната латино изпълнителка Селена Куинтанила Перес.

Наричат Перес "мексиканската Мадона ".

Освен надарена певица, тя е била още актриса, модел, текстописец и дизайнер. За късия си живот Селена продава над 20 млн. копия от албумите си.

За страдание, Перес умира единствено на 23-годишна възраст, откакто ръководителят на почитател клуба ѝ я прострелва в тил. Лакарите не съумяват да спасят живота ѝ.

The Selena Foundation is proud to partner with @HEB to honor the Queen of Cumbia. Check https://t.co/MUXSyoWzwj at 12 noon CT today for another chance to order your limited-edition bag. #SelenayHEB pic.twitter.com/tiVWwfzR9W
— Selena Quintanilla (@SelenaLaLeyenda) 2 март 2018 година
Голямата покруса се случва на 31 март, 1995 година Убийцата е Йоланда Салдивар.

Тя оглавява почитател клуба на Перес през 1991 година, а по-късно е нараснала в управител на някои от бутиците ѝ. Впоследствие чиновници почнали да се оплакват от държанието на Салдивар, а фамилията открива, че тя е крадяла пари от тях.

След като Салдивар е разкрита и изгонена, тя си отмъщава като купува оръжие и стреля по Перес.

Последните фотоси на звездите преди гибелта

Световноизвестните персони, с които се простихме през 2017-а
 Восъчна фигура на Селена Куинтанила Перес в музея Восъчна фигура на Селена Куинтанила Перес в музея " Мадам Тюсо " в Ню Йорк
Новината за гибелта ѝ шокира феновете на латино музиката, а хора от целия свят посещават дома ѝ и отиват на местопрестъпението.

В съда Йоланда Салдивар декларира, че е умъртвила Перес инцидентно, до момента в който се опитвала да се самоубие. Тя е приета за отговорна и получава доживотна присъда.

Тъжната история на младата изпълнителка Селена Куинтанила Перес е увековечена в биографичен филм две години по-късно, а основната роля е поверена на безизвестната тогава Дженифър Лопес.

Перес е образец за това, че прекомерната непосредственост с обожател може да докара доведе до съдбовни последици.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР