Феновете на ЦСКА за пореден път изразиха бурно несъгласието си

...
Феновете на ЦСКА за пореден път изразиха бурно несъгласието си
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА-София заплашиха ръководството

Феновете на ЦСКА за следващ път показаха бурно несъгласието си със протичащото се в клуба. „ Червените “ са гневни след безобразната игра при загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив. Те изстреляха нов залп по управление, треньор и играчи.

От втората по величина секта в Сектор „ Г “ Offenders се обърнаха към всички в ЦСКА и заплашиха, че в случай че не се вземат ограничения, ултрасите ще вземат нещата в свои ръце.

 

A post shared by CSKA Sofia FC (@cskasofiafc)

Ето какво написаха във Facebook от организацията:

„ Най-лесното нещо за нас след снощната прожекция на следващия филм от поредицата „ Мегаум и ритнитопковци “ е да си замълчим по тематиката. Да не внасяме ненужно напрежение преди дербито в сърцата на нежните и чувствителни души, които носят алената фланелка. Да ги оставим да „ работят “ и да се приготвят за идния театър в неделя. Е, това не сме ние и няма по какъв начин да се случи.

Ще използваме трибуната, която ни дава тази страница и ще отправим ясно и тъкмо обръщение към тях във връзка идния мач – всичко или нищо! Искаме успеха. Искаме тези хора, които макар че са подлагани на брутални психически мъчения, гледайки всеки един мач „ играта “ на обичания си тим на стадиона, да си тръгнат щастливи от „ Васил Левски “. Искаме тези на терена и скамейката да оправдаят наличието си. И не на последно място желаеме най-сетне някой в ЦСКА да поеме отговорност за всичко протичащо се и да откри топките си, решавайки казуса. Защото най-после ще го решим ние. Така, както би трябвало! За това мислете му, времето за оправдания завърши от дълго време!

А в този момент се обръщаме непосредствено към армейската общественост. Наричани сме през годините с всевъзможни имена и сме били обиждани по всевъзможни способи. И то единствено тъй като не пеем в общия хор, че всичко е цветя и рози. Това по никакъв метод не е трансформирало възгледите и разбиранията ни за това по какъв начин би трябвало да наподобява ЦСКА както на терена, по този начин и отвън него. И проклети да сме в случай че градежът на новия стадион, който сега се употребява като комфортно опрощение да не се търси отговорност за нищо, разреши да приемем за даденост неуспехите и аматьорщината, които се повтарят от сезон на сезон…на сезон.

Що се касае срещата в неделя изборът за нас постоянно е бил единствено един – да бъдем на стадиона. Не поради тези на терена, скамейката и ложите, а макар тях. Заради всичко, което сме възпитавани и учени да поддържаме и обичаме безусловно. Заради нашата и достойнството на обичания клуб. И не на последно място заради това, че „ Сектор Г “ в никакъв случай не скланя добродушно глава!

Бъди един от нас!

„ Do not go gentle into that good night…

Rage, rage against the dying of the light! “

Източник: corner.dir.bg

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР