Феновете на сър Елтън Джон останаха изумени от коментарите, направени

...
Феновете на сър Елтън Джон останаха изумени от коментарите, направени
Коментари Харесай

Феновете на сър Елтън Джон останаха изумени, когато Джо Байдън направи странен коментар за ХИВ и СПИН

Феновете на сър Елтън Джон останаха изумени от мненията, направени от Джо Байдън в клип, който още веднъж се появи онлайн.

Президентът на Съединени американски щати награди сър Елтън с Националния орден за филантропични науки по време на свещенодействие през 2022 година Легендарният музикант беше награден с влиятелния орден за работата си за повишение на осведомеността за рецесията с ХИВ и СПИН в целия свят.

Суперзвездата артистът започва Фондацията за битка със СПИН на Елтън Джон през 1992 година и всяка година е хазаин на празненство със звезди след премиите Оскар, с цел да увеличи осведомеността за положението, както и за своята фондация, която оказва помощ на милиони. По време на събитието гостите, които са поканени, заплащат такса и се предизвикват да вършат дарения сред излъчването. Благодарение на тази линия на работа Елтън беше приет от президента на особено събитие.

Но по време на церемонията през 2022 година в Белия дом, на която бе награден с влиятелния орден, сър Елтън призна, че е „ слисан “, само че коментар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР