Феновете на Сам вкъщи вече могат да изживеят детската си

...
Феновете на Сам вкъщи вече могат да изживеят детската си
Коментари Харесай

Да преживееш "Сам вкъщи": Пускат под наем къщата на Кевин от коледната класика

Феновете на " Сам у дома " към този момент могат да изживеят детската си фантазия, като прекарат нощ в емблематичната къща от кино лентата, написа Би Би Си.

Домът на семейство МакКалистър от коледната класика, който се намира в региона на Чикаго, ще може да бъде нает за една вечер против сумата от 25 $.

Местата обаче са лимитирани, като измежду всички кандитатствали ще бъдат определени единствено четирима, които ще пренощуват в къщата на дребния Кевин, в чиято роля влиза артистът Маколи Кълкин, на 12 декември.

При идването си гостите ще бъдат посрещнати от Девин Ратрей, който играе ролята на по-големия му брат Бъз.

" Може би не ме помните като изключително общителен, само че съм пораснал и ще се веселя да споделя фамилния си дом и даже пицата си с Вас този празничен сезон. Само се пробвайте този път да не пускате тарантулата ми Аксел на независимост ", споделя той в публично публикувано прессъобщение.

Другите привилегии за специфичните посетители в дома на семейство МакКалистър ще включват познатите клопки от кино лентата, афтършейв, огледало, в което да крещят, както и нездравословна храна от 90-те.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР