Феновете на Пирин останаха разочаровани след срещата с обновеното ръководството

...
Феновете на Пирин останаха разочаровани след срещата с обновеното ръководството
Коментари Харесай

Феновете на Пирин са притеснени за бъдещето на клуба

Феновете на Пирин останаха разочаровани след срещата с обновеното управлението на клуба нощес. Привържениците бяха поканени от шефовете в 18:30 ч. на стадион " Христо Ботев ", с цел да обсъдят обстановката при орлетата след неотдавна пропаднала договорка с мениджърска организация.

Стотици ентусиасти пристигнаха, с цел да чуят проектите за бъдещето от новите хора в ръководството - някогашният вратар на отбора Кирил Стойков-Зози и някогашният нападател на ЦСКА Станко Йовчев.

" Не съм удовлетворен от това, което чухме на срещата и от това, че притежателят на клуба - кметът Илко Стоянов, като представител на общината, не присъстваше. Отборът е заплашен от изпадане, само че най-страшното е, че е заплашен и от небитие. Собственикът носи отговорност по тази причина. А това е общината. Значи, когато тя придобива акциите оправдания от сорта, че не е била осведомена с настоящата обстановка и с бъдещите отговорности, не звучат съществено.

От идването на господин Белогур в Благоевград, общината постоянно е имала %. Или лъжат, че не знаят какво е настоящото положение и бъдещите отговорности или просто не са били за този пост, не са били за ръководители. Защото заплатите, наемите и осигуровките са неща, които си вървят всеки месец. Изтъкнахме на срещата, че нямаше задоволително бистрота. Тези вложители, които трябваше да придобият клуба, не съм ги виждал и не мога да кажа нищо за тях - нито положително, нито неприятно.

Феновете постоянно са прочувствени, тъй като Пирин е любовта. Благоевград е прочут с два Пирин-а - футболният тим и ансамбъла и общината би трябвало по всякакъв начин да се бори за тях ", разяснява излъченият да приказва представител на почитателите Константин Капчин.
 Ботев (Пловдив) си хареса още един състезател на Пирин (Благоевград)
Ботев (Пловдив) си хареса още един състезател на Пирин (Благоевград)

" Канарчетата " са се насочили към нападателя Данило Кондраков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР