Феновете на Междузведни войни“ имат поводи за радост и ще

...
Феновете на Междузведни войни“ имат поводи за радост и ще
Коментари Харесай

Сагата „Междузвездни войни“ ще има нови три филма

Феновете на „ Междузведни войни “ имат мотиви за наслада и ще тръпнат в очакване на новите филми от сагата.

Тазгодишното издание на събитието Star Wars Celebration е в ход и дружно с някои нови детайлности за предаванията, които ще се появят в Disney+ през идващите една-две години, Lucasfilm
разкри повече информация за това какво следва
за филмовата част на франчайза, оповестява Engadget.

Компанията разгласи нови три кино лентата от поредицата „ Междузвездни войни “. В един от тях Дейзи Ридли ще се завърне в ролята на Рей. Действието ще се развива 15 години след събитията във „ Възходът на Скайуокър “ – последния филм от сагата. В центъра на кино лентата ще бъде Рей, която ще сътвори нов джедайски медал.

Вторият филм е в ръцете на Джеймс Манголд и ще се концентрира върху произхода на Силата и джедаите. Действието му ще се развива 25 000 години на първо място, което сме виждали във
вселената на „ Междузвездни войни “
досега, изясняват на собствен ред от The Hollywood Reporter.

Disney и Lucasfilm към момента не разкриват съответни дати на излизане на нито един от тези филми. В сегашния лист на Disney обаче са посочени 2025 година и 2027 година за неозаглавени филми от поредицата „ Междузвездни войни “.

След като последните три кино лентата от серията – „ Последните джедаи “, „ Соло “ и „ Възходът на Скайуокър “, не получиха утвърждението, което се очакваше, Disney и Lucasfilm се отхвърлиха от проектите си да пускат по един филм всяка година, показва още Engadget.

Компаниите са създали няколко опита за основаването на други филми от именития франчайз, само че всички те са били прекъснати като неперспективни.

Сега обаче от очевидно имат вяра, че новите три запланувани кино лентата ще възродят триумфа на „ Междузвездни войни “ в киносалоните.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР