Феновете на Манчестър Юнайтед са на тъмно относно бъдещето на

...
Феновете на Манчестър Юнайтед са на тъмно относно бъдещето на
Коментари Харесай

На катарците им писна и се отказват от Юнайтед

Феновете на Манчестър Юнайтед са на мрачно по отношение на бъдещето на своя обичан клуб, защото актуалният притежател семейство Глейзър не дават актуализации по отношение на бъдещите дейности и благосъстоятелност в клуба.

В навечерието на първото посещение на Юнайтед за сезона на Тотнъм, „ MEN Sport “ заяви, че шейх Ясим бин Хамад Ал Тани се тормози от ден на ден, че семейство Глейзър в действителност няма да продаде клуба. Американското семейство разгласи през ноември „ стратегически изследване по отношение на вариантите за бъдещето на клуба “. Като по този начин в конкуренцията се включиха няколко претенденти, главните измежду които са катарски консорциум, отпред с шейх Ясим и компанията „ INEOS “ на сър Джим Ратклиф.

В последна сметка може да се окаже, че семейство Глейзър, представлявано от Авраам и Джоел, може да се отказали от продажбата на мажоритарен дял и целия клуб.

Шейх Ясим бин Хамад Ал Тани към момента чака отговор от семейство Глейзър на предлагането му да купи Манчестър Юнайтед. Според информациите катарският консорциум е отправил последната си мегаоферта за закупуването на клуба, която е към 7 милиарда паунда за цялостното усвояване на Манчестър Юнайтед.

Катарският лагер към момента чака отговор от семейство Глейзър, само че съгласно близки до договарянията източници търпението може доста бързо да завърши.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР