Феновете на Манчестър Юнайтед получиха първи поглед върху това как

...
Феновете на Манчестър Юнайтед получиха първи поглед върху това как
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда новият стадион на Ман Юнайтед

Феновете на Манчестър Юнайтед получиха първи взор върху това по какъв начин може да наподобява актуализирания „ Олд Трафорд “, като включва нов стадион с потенциал от 100 000 седящи места.

Сър Джим Ратклиф желае да построи нов терен на земята наоколо до " Олд Трафорд ". Очаква се цената на плана да бъде зашеметяващите 2 милиарда паунда, като покрайнината ще бъде превърната в търговски център.



Плановете се разискват от ръководителите и Манчестър Юнайтед получи стопански отчет, който да покаже какви изгоди може да има евентуалната реорганизация на остарелия стадион и построяването ново оборудване. Като част от невероятното изследване, оповестено от клуба, последователите получиха бегла визия какво могат да чакат.

„ Foster + Partners “, които са проектирали стадион „ Уембли “, са архитектите, които са създали най-новите чертежи.



Проучването на Oxford Economics счита, че преустройството ще обезпечи на стопанската система на Обединеното кралство подтик от 7,3 милиарда паунда годишно. Те предвиждат „ 92 000 нови работни места, повече от 17 000 нови домове и спомагателни 1,8 милиона гости годишно “.

" Олд Трафорд " е дом на Манчестър Юнайтед от 1910 година, а 2030 година е крайната дата за довеждане докрай на новия план.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР