Феновете на Манчестър Юнайтед бяха напълно съгласни с Али Маккойст

...
Феновете на Манчестър Юнайтед бяха напълно съгласни с Али Маккойст
Коментари Харесай

Феновете на Манчестър Юнайтед са напълно съгласни, тъй като Али Маккойст напусна объркан от новата роля на Маркъс Рашфорд

Феновете на Манчестър Юнайтед бяха изцяло съгласни с Али Маккойст по отношение на ролята, която беше помолена да играе Маркъс Рашфорд при успеха над ФА Къп в понеделник вечер Уигън.

Английският нападател се бори за форма този сезон и означи единствено три пъти във всички надпревари за Червените дяволи. Рашфорд може да е видял конфликта от третия кръг против противника от Лига 1 като чудесна опция да се върне към голове.

Но наподобява, че Ерик загар Хаг е имал друг проект за 26-годишния състезател, който наподобява помоли Рашфорд да извърши корнери - макар обстоятелството, че Бруно Фернандеш нямаше проекти да употребява съотборника си.

В продължение на 90 минути Рашфорд не съумя да извърши няколко корнера, само че зае странна позиция зад голлинията, което означаваше, че стоеше отвън терена, а не в наказателното поле, където би бил най-добре подложен влезте в протокола.

Забелязвайки ролята, която играе Рашфорд, Маккойст сподели в коментар за ITV1: „ Ако няма да извършват пай корнер, тог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР