Феновете на Локомотив Пловдив започнаха с атаките към съперниците на

...
Феновете на Локомотив Пловдив започнаха с атаките към съперниците на
Коментари Харесай

Заря и "Айде, "Локо"!" за "Страсбург"

Феновете на " Локомотив " Пловдив започнаха с офанзивите към противниците на своя обичан отбор в третия квалификационен кръг на Лига Европа - " Страсбург ".

Очаква се на мача през днешния ден (8 август) последователите да запълнят трибуните на стадиона в парк " Лаута ". Преди това обаче, сходно на агитките от цяла Европа, " смърфовете " осигуриха една безсънна нощ на гостите от Франция, с вяра, че недоспиването на противника ще бъде от изгода за Бруно Акрапович и футболистите му.
" Локомотив " Пловдив желае още веднъж да е изненадата в Лига Европа "Смърфовете " се изправят против френския "Страсбург "
Ултрасите на " Локо " устроиха впечатляваща заря пред хотела, в който са настанени играчите на " Страсбург ". Клипът с нея беше качен в обществените мрежи.



Гърмежите са съпроводени и с възгласи " Айде, " Локо "!

Те са почнали към 4:20 ч. сутринта. От полицията в Пловдив обявиха пред bTV, че при тях не е постъпвал сигнал за нарушение на публичния ред.

" Локо " Пловдив приема френския гранд в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа, откакто в предходния стадий се оправи трагично със " Спартак " Търнава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР