Феновете на Левски изпратиха отворено писмо и до министър-председателя на

...
Феновете на Левски изпратиха отворено писмо и до министър-председателя на
Коментари Харесай

Феновете на Левски пишат до Борисов: Искат Божков за спонсор или кредит от държавата

Феновете на Левски изпратиха отворено писмо и до министър-председателя на България Бойко Борисов. Освен към него, те към този момент зададоха своите въпроси на мажоритарния притежател на клуба Георги Попов и Васил Божков, които се намира в Дубай, ОАЕ и държат акциите на Левски, написа Dsport.

Привържениците на клуба имат съответно предложение към Борисов. Те желаят да бъде разрешено на официлания спонсор на клуба да продължи да извършва отговорностите си. Ако не е допустимо копманията, благосъстоятелност на Васил Божков, да извършва отговорностите си, почитателите оферират Левски да получи държавен заем.

Вижте писмото до Бойко Борисов (без редакторска намеса):

ДО Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН БОРИСОВ,

България, Европа и светът са изправени пред тежки провокации. Вече четвърти месец напъните на цялото човечество са обединени за прекъсване на развиването и провалите от пандемията COVID-19. Милиони инфектирани, стотици хиляди умряли, претрупани обществени и здравни системи, изолираност, разграничаване, безработица, сринати стопански прогнози…

Даваме си сметка за напъните, които поставя цялата страна и нейното управление, както и за съответните резултати, с помощта на навременните и съответни дейности на държавното управление и Националния действен щаб.

Навлизаме в интервал на разхлабване на рестриктивните мерки, на последователното усмиряване на ситуацията и възобновяване на по-нормален темп на живот. Всеки ден ни доближава към завръщане на обичайните ни всекидневни задължения, работен темп, занимания и спорт.

Надяваме се и в България в скоро време да се възобновят спортните срещи, самостоятелни и отборни надпревари и шампионати.

Нашата огромна болежка и грижа обаче е „ ЛЕВСКИ “!

След рисковите събития през месец януари, които на процедура лишиха от финансиране нашия обичан клуб, тимът ни е изправен до стената. Липсата на средства, съществуването на насъбрани остарели отговорности към страната, компании, клубове, играчи, сътрудници и други лица доведоха до невиждана обстановка. Ръководителите се отхвърлиха от заплатите си. Цялото треньорско управление почтено ги последва. Наложи се да се извърнат към почитателите, с цел да се избавя клубът. И последователите на „ ЛЕВСКИ “ направиха нещо невиждано:

Събрани бяха стотици хиляди левове от дарения, СМС-и, спортни продукти, закупиха се билети и сезонни карти за 1 200 000 лева, беше разпродаден цялостен стадион даже за мач, който щеше да се играе без зрители…

ВЕЛИК КЛУБ С ВЕЛИКА ПУБЛИКА!!!

Г-н Министър-Председател,

Обръщаме се към Вас като управление на страната. Героизмът на милионите левскари избави тима и достойнството на „ ПФК ЛЕВСКИ “. Но този подвиг не може да продължи безпределно. Ежемесечните разноски, отговорностите и заплатите на футболистите не са по силите на никоя аудитория. Издръжката не може да се остави на положителната воля на родители, пенсионери и техните деца и внуци. Задължително е да се обезпечат съществени средства както от притежатели, по този начин и от спонсори и рекламодатели. И тук е нужна намесата на Държавата. По време на Вашите държавни управления бяха отделени и вложени големи средства в цялата страна за създаване на спортна инфраструктура, градеж и поправки на игрища, спортни зали, стадиони, физкултурни салони, уреди и така нататък

Бяха заделени и предоставени десетки и десетки милиони левове за подкрепяне на разнообразни футболни клубове в цялата страна. Държавни компании и общински предприятия финансират и устоят директно или посредством реклама разнообразни тимове от Първа и Втора лига. Създадоха се смесени сдружения, с цел да обезпечат условия за вложения за създаване на стадион в центъра на София, в Борисовата градина…

А „ ЛЕВСКИ “?

„ ЛЕВСКИ “ няма потребност от привилегии или подаяния. Нашият тим е потвърдил, че има достолепие. Нашият тим и милионната аудитория в никакъв случай не одобриха да бъдат нито тим на Министерство на вътрешните работи, нито на Армията, нито на Пощите,  на Никого. Ние следваме достойнството, всеотдайността и образеца на АПОСТОЛА! Ние се обръщаме към Вас с искане за правдивост. За правилата на равнопоставеност и обективност. Смятаме, че към обичания ни клуб би трябвало да се прояви същата грижа, взаимност и поддръжка, както към останалите.

Уважаеми господин Борисов, в общественото пространство бяха декларирани от Вас и Ваши министри предпочитание и хрумвания такава правдивост да бъде осъществена. Въпросът е, че моментът към този момент е съдбоносен. Ако в границите на две седмици няма действително решение на казуса, футболистите към този момент ще могат да разтрогват контракти, да изоставен тима и да заведат каузи против футболния клуб. Такъв прелом към този момент нито публиката, нито администрацията ще могат да спрат. Необходимо е незабавно да се реализира финансова интервенция.

В тази връзка нашето предложение, господин Премиер, е да бъде предоставена опция формалния рекламодател на Дружеството „ 7777.bg “ да поддържа още веднъж клуба в този сложен миг, като преведе нужните финансови средства. Стимул, който ще обезпечи опция клубът да осъществя доходи по време на трансферния прозорец.

Ако това е неизпълнимо, то единствената опция би била страната непосредствено да кредитира футболния клуб посредством гарантиран с бъдещи вземания от продажби заем за неотложни финансови потребности – метод, който последователите на „ Левски “ поначало не утвърждават и не желаят, само че той би се явил като последна инстанция за финансиране.

Ние, проведените левскари, имаме вяра в положителните Ви планове и в справедливостта. По делата и резултатите ще ни съдят. И имат вяра в истинността:

„ Левскар да си, братко, е дума велика, Левскар да си, братко, е чест! “

 НКП на „ Левски “, „ Ултрас Левски “, „ Тръст Синя България “, „ Сдружение Сини сърца “

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР