Феновете на киноварианта на Сексът и градът вероятно помнят сцената,

...
Феновете на киноварианта на Сексът и градът вероятно помнят сцената,
Коментари Харесай

Суши върху голо женско тяло е хит в Англия

Феновете на киноварианта на " Сексът и градът " евентуално помнят сцената, в която Саманта провежда изненада за обичания си мъж като украси тялото си със суши.

Възлюбеният на героинята не оцени оригиналността на концепцията й, само че в действителния живот англичаните, които могат да си го разрешат, го оцениха уместно.

Японското изкуство niatomori, познато на японската аристокрация от антични времена, към този момент стигна и до Европа. Лондончани могат да угодят на себе си, ядейки източните деликатеси суши напряко от голите тела на модели.

 Видове Суши

Niatomori, което безусловно значи " проява върху женското тяло, се появява в Англия с помощта на двама локални бизнесмени.

Трапезата върху голо женско тяло ще коства 250 лири стерлинги (около 410 долара) на човек. На клиентите се предлага чаша шампанско като аперитив и 10 порции суши приготвени от професионални готвачи от Япония.

" Тази игра е подобаваща за по-заможните хора, които си падат по приключенията и желанието да опитат нещо ново. Например, предприемачи, които желаят да впечатлят своите задгранични сътрудници ", споделя един от създателите на бизнеса Найджъл Карлос.

Според него през годините niatomori-традицията е съществувала отвън Япония в конспиративност и то най-вече в Съединените щати. По нея си падат доста известни персони, в това число Брад Пит и Джордж Клуни.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР