Феновете на Камелия са силно разтревожени Почитателите на огън момичето“ са

...
Феновете на Камелия са силно разтревожени
Почитателите на огън момичето“ са
Коментари Харесай

Феновете на Камелия в уплах: Цветин парира страховете!

Феновете на Камелия са мощно разтревожени

Почитателите на „ огън момичето “ са уплашени, че дълго време няма да видят обичаната си певица. Както знаем, русокоската изнася цяло зрелище при своите изяви. Въпреки че напусна от дълго време „ Пайнер “ на фолкаджийката не й липсват нито участия, нито почитатели. Преди време самата изпълнителка се похвали, че в този момент приходите й са се нараснали, тъй като към този момент не дели парсата със притежателя на димитровградската фирма- Митко Пайнера.

Навръх Великден 52 годишната чипровка изненада, за кой ли път, феновете си с новината, че е станала майка. Дали благодарение на сурогатна майка или бебето е осиновено, само че най-важното е, че тя сбъдна фантазията си да има дете.

Другата новина, която с нейния Цветин са скрили от светлините на прожекторите е,че преди седем години са узаконили дългогодишната си връзка.

Сега обаче почитателите на изпълнителката са мощно уплашени, че тя ще спре да пее дълго време, до момента в който гледа детенцето си.

„ Камелия няма да стопира да пее. Всичко ще си бъде постарому “, успокои феновете й Цветин.

Не е ясно дали фамилията ще употребява за развъждането на мъника детегледачки или родственици, само че тяхната фаворитка няма да стопира да ги радва от сцената. А двойката продължава да крие както пола, по този начин и името на наследника си.

 

Тагове: Камелия Цветин певица бебе участия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР