Феновете на Emmerdale бяха оставени сериозно разсеяни във вторник вечер

...
Феновете на Emmerdale бяха оставени сериозно разсеяни във вторник вечер
Коментари Харесай

Феновете на ITV Emmerdale останаха сериозно разсеяни по време на сцена с ветеринари сред зловещия сюжет на Том

Феновете на Emmerdale бяха оставени съществено разсеяни във вторник вечер по време на сцена във ветеринарната хирургия на селото.

По време на последния епизод, Том Кинг сподели на новата си брачна половинка Бел Дингъл, че би трябвало да напусне интервенцията заради незабавен случай с животни, оставяйки Бел да дава отговор за рецепцията. Въпреки това нещата скоро станаха безредни, защото редица клиенти с техните животни влязоха в чакалнята, до момента в който Бел се опитваше да задържи интервенцията на фона на отсъствието на Том.

Въпреки това, почитателите на сапунката бяха оставени съществено разсеяни по време на сцените, защото не можеха да повярват на размера на кучето и заека в чакалнята. Отправяйки се към Twitter, в този момент X, един човек сподели: „ Букерът на животните: „ Да, можем ли да имаме най-голямото куче и най-големия заек в света, апелирам “ #Emmerdale “, различен фен написа: „ Поръчаха ли най-големите животни, които можеха намирам? #emmerdale ", различен почитател сподели: " Защо са толкоз ГОЛЕМИ, вижте този тъмен заек #Emmerdale "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР