Феновете на Емердейл останаха разочаровани след сърцераздирателния сюжет за напускане

...
Феновете на Емердейл останаха разочаровани след сърцераздирателния сюжет за напускане
Коментари Харесай

Феновете на Емердейл са опустошени, когато актрисата потвърди, че вече е напуснала сапунката на ITV след изопачен сюжет

Феновете на Емердейл останаха разочаровани след сърцераздирателния сюжет за овакантяване на Джеси Еланд, която изигра Клои Харис.

В продължение на две години Джеси държеше почитателите приковани към екраните им, до момента в който беше въвлечена в редица завладяващи сюжетни линии, в това число преследването й от Ноа Дингъл и осъзнаването, че Кери Уайът е нейната биологична майка. Но най-вълнуващият й сюжет пристигна, откакто Клоуи забременя след една нощна връзка със брачна половинка на Чарити Дингъл Макензи Бойд.

Въпреки това Чарити избра да елементарни на Мак и да възобнови брака им, оставяйки Клои опустошена. Снощи [26 декември], откакто Чарити простреля бащата на Клои Хари, тя скоро го обърна в своя изгода, като сподели, че ще излъже полицията и ще каже, че е ликвидиране, в случай че Мак не я остави да напусне селото вечно със сина им.

След като даде ултиматум на Мак да избере сина си Рубен или Чарити - той избра Чарити. И тъкмо в този миг Клои разреши на Мак да каже последно довиждане на сина си и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР