Феновете на Deadpool полудяха, когато трейлърът на новия филм беше

...
Феновете на Deadpool полудяха, когато трейлърът на новия филм беше
Коментари Харесай

Трейлърът на Deadpool 3 излиза по време на Super Bowl, докато Райън Рейнолдс се завръща като `Marvel Jesus`

Феновете на Deadpool полудяха, когато филмовият откъс на новия филм беше показан по време на Super Bowl. Marvel бяха дали обещание да покажат новия филмов откъс на Deadpool и той сигурно направи почитателите щастливи.

Филмът за супергероите излезе за първи път през 2016 година с воин, който не е всекидневно добър човек. Дедпул, изигран от Райън Рейнолдс, е занимателен и нагъл и избавя света, макар че от време на време не желае. Феновете бяха супер разчувствани от огромното разобличаване, само че съумяха да видят единствено малко по малкия екран и трябваше да влязат онлайн, с цел да гледат цялото.

Трейлърът стартира с празненство за рождения ден на Уейд Уилсън, където той споделя, че е „ най-щастлият жив човек “. Но по-късно нещата се объркват, когато някои мистериозни хора почукват на вратата му. Уейд прави нахална смешка, като им споделя: „ Пегингът не е нещо ново за мен, приятелю, само че е за Дисни. “

За всички последни вести от Съединени американски щати, в това число политика, спорт и шоубизнес, проверете от The Mirror US.

Скоро Уейд е хвърлен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР