Феновете на Ботев се събраха пред централния вход на клубната

...
Феновете на Ботев се събраха пред централния вход на клубната
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Ботев пред феновете: Предложихме 3 опции на Неделев

Феновете на Ботев се събраха пред централния вход на клубната база в Коматева след прехвърлянето на Тодор Неделев в Лудогорец. Те желаеха пояснение от управлението за какво се е стигнало до прехвърлянето. На място има засилено полицейско наличие, като 3 буса на полицията и 3 патрулки наблюдават за спазването на публичния ред.
Прочетете още
Бултрасите започнаха да се събират пред базата в 19:00 часа, а половин часа по-късно пред тях застана изпълнителният шеф Герман Чистяков. Той беше съпроводен от тийм мениджъра на клуба - Филип Филипов, който беше в ролята на преводач.

Феновете желаеха пояснение от шефа за аргументите за прехвърлянето и настояха за среща с Азрудин Валентич, който продължава да работи за клуба като главен консултант на притежателя Зингаревич.

Честаков сподели на почитателите, че някогашният треньор сега не е в базата, само че му се обади по телефона и пусна диалога на високоговорител, с цел да слушат последователите. Пред тях Валентич изясни, че е в София, само че те не му повярваха.

Герман съобщи пред последователите, че през вчерашния ден мениджърът на Тодор Неделев е дошъл в клубната база и е декларирал, че има оферта от Лудогорец, която в следствие беше призната и прехвърлянето стана факт. Той добави, че Зингаревич е предложил на Неделев три варианти – да доиграе сезона с клуба, да бъде продаден в този момент, или да подпише нов контракт с доста по-добри условия, само че футболистът е избрал да се причисли към „ орлите ”.

Чистяков изясни, че поради глобите против съветските предприемачи, Ботев е имал проблеми с заплащания и се е наложило да се стигне до прехвърлянията от последния месец. Той добави, че схваща почитателите и тяхното неодобрение и ще създадат всичко допустимо клубът да бъде нормализиран.

Феновете бяха гневни за продажбата на Неделев и са разтревожени за бъдещето на клуба.

Разговорът сред почитателите и управата продължи повече от половин час.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР