Феновете на Ботев ПловдивПловдивскочиха остро на МВР, обвинявайки органите на

...
Феновете на Ботев ПловдивПловдивскочиха остро на МВР, обвинявайки органите на
Коментари Харесай

Привържениците на Ботев Пд описаха зловеща случка и обвиниха МВР: Можеше болниците да са пълни

Феновете на Ботев Пловдив Пловдивскочиха остро на Министерство на вътрешните работи , обвинявайки органите на реда под тепетата, е освен си затварят оите за изстъпления и дейни мероприятия на ултраси на градския зложелател Локомотив, а и ги толерират. Един служител на реда даже бе посочен поименно. Привържениците на най-стария клуб у нас разказват злокобна преживелица от часовете преди дербито с втория по известност и триумфи отбор от Пловдив и разкриват, че цялостни лечебни заведения и незабавни отделения са избегнати по знамение. Те коментираха ситуацият отпреди няколко дни с задържаните преди дербито почитатели на Ботев. Публикуваната позиция в обществената мрежа публикуваме без редакторска интервенция:

" На 5.03.22 станахме очевидци на следващ случай на интензивно мероприятие на пловдивската полиция и нейните приятелки от задния двор на ВСИ. Ето какво видяха присъстващите с очите си.

В продължение на половин час един от изявените членове на черно-бяла почитател секта обикаля с автомобила си наоколо до заведението, в което са се събрали почитателите на Ботев Пловдив. Автомобилът съзнателно е каран от жена му, която чудесно знае какво се случва - мъжът е в непрекъсната телефонна връзка със своите другари от същата почитател секта, които през това време провеждат офанзива против почитателите на Ботев (с кого и в какъв брой е приказвал елементарно може да се ревизира при предпочитание от страна на Министерство на вътрешните работи , само че такова явно липсва за следващ път). Всъщност, в случай че въпросният проект бе сработил в този момент хирургиите щяха да са цялостни с десетки пострадали, измежду които и деца, а заведението щеше да бъде изпотрошено.

За да предотвратят сходен сюжет част от бултрасите вземат решение да спрат акцията и наглия “агент ”, който към този момент е паркирал против заведението и продължава да снима и да рапортува какъв брой индивида влизат там.

И тук идва моментът да споменем дейното мероприятие от страна на полицията, която до този миг упреква единствено и само почитателите на Ботев. Докога фенските пристрастия ще са водещи измежду Министерство на вътрешните работи , вместо търсенето на истината? Очевидно е, че цялата акция е целенасочена към бултрасите, от които са задържани десетки момчета на друга възраст и на инцидентен принцип. Нещо повече - задържани са хора, които потвърдено са били на работа по време на случката и идват в заведението часове по-късно. Още по-странно е по какъв начин същите са разпознати като нападатели от " набитата " и по какъв начин без безусловно никакви други доказателства им се повдигат обвинявания. Дали пък някой не е подсказал кой тъкмо би трябвало да се уточни? Дали в действителност тя е набита и дали здравното й удостоверение потвърждава нейните контузии?

Дали въобще дамата е на мястото инцидентно или е била там съзнателно, с цел да обезпечи безпроблемно бягство и оправдание на своите приятелки след плануваната офанзива? Случката потресаващо доста припомня за недалечния случай в Солун, когато един заслужен млад българин бе прегазен съзнателно от жена, която по същия метод гравитира към крайни почитатели на ПАОК Солун.

За десерт тъкмо преди началото на дербито мвр взема решение да покаже интензивност и целеустремено скапва празника по случай отбелязването на 110 годишнината на най-стария футболен клуб в България с конфискуване на 250 факли. В същото време се позволяват в бранша за посетители много повече от 200 души, колкото са отпуснатите билети, а черно-белите ултраси, които разрушават бранша не са задържани. За следващ път ставаме очевидци на двоен критерий от страна на пловдивската полиция. Редно е да напомним за безчинствата години наред на един ултрас-престъпник в униформа, който май към този момент е на път да бъде сменен от различен. Нас не ни е боязън от сходни карикатури, само че истината би трябвало да излезе на яве!

Главен контрольор Красимир Антонов - Вие ли сте новия Атанас Качаков? "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР