Феновете на Ботев Пловдив излязоха с остра декларация срещу президента

...
Феновете на Ботев Пловдив излязоха с остра декларация срещу президента
Коментари Харесай

"Бултрасите" към Палийски: Напусни, ако не искаш да те асоциираме с ДХ-Селския

Феновете на " Ботев " Пловдив излязоха с остра декларация против президента на клуба Ангел Палийски. От КПБП и Обединени фракции " Бултрас " желаеха той назабавно да напусне клуба. Публикуваме декларацията без редакторска интервенция:
" Уважаеми Ботевисти,

Отново е време за вдишване на отговорност, от едни за делата им, от други за бъдещето, от трети за лъжите. Отговорността е линия, присъща на достойните и смелите. Николай Киров пое своята и това му прави чест. Ние, " Клуб на последователите на Ботев Пловдив " и Обединени фракции " БУЛТРАС ", поемаме нашата и още веднъж заявяваме цялостната си поддръжка към старши треньора на " Ботев " Пловдив- Николай Киров и неговия екип. Той се трансформира в един от най-успешните и обичани треньори и то в едни от най-трудните години в историята на клуба ни и ние безусловно му имаме вяра. Не е инцидентно, че Николай Киров получи обществено цялостна поддръжка от финансовия благодетен на " Ботев " Пловдив - Георги Самуилов.
Киров не утвърждава протичащото се в " Ботев ", упрекна управлението (ВИДЕО) Треньорът на жълто-черните разкри за проблеми в клуба
Г-н Самуилов, с признателност за предоставените на клуба ни средства, Ви заявяваме, че лицето Ангел Палийски петни името Ви и разрушава престижа Ви измежду последователите на " Ботев " Пловдив.

Тази персона, която е основният провинен за управническата рецесия в " Ботев " Пловдив, още веднъж се опита да залъже жълто-черната общност, по какъв начин в обичания ни отбор проблеми няма. Но към този момент никой не му има вяра.

" Клуб на последователите на Ботев Пловдив " и Обединени фракции " Бултрас " като организации, изразяващи гласа на жълто-черната общност декларират, че общественото съмнение и възмущение против Ангел Палийски доближи своя връх.

Господин Палийски, наслушахме се на Вашите неистини!

Всички помним, по какъв начин бяхте определен от Сдружение " ПФК Ботев " с обещанието, че ще изчистите и преструктурирате задълженията на клуба.

Очевидно е, че сходно деяние е непостижимо и обещанието Ви е било следващата неистина. Също както обещанието, че тимът, спечелил Купата на България, ще бъде непокътнат и надграден, също както обещанието, че приходите от Лига Европа ще бъдат вложени в градежа на стадиона, прелестно знаейки, че с тези средства би трябвало да се покрият оперативните отговорности на клуба. Или обещанието, че си подавате оставката и напускате ръководството на " Ботев " Пловдив. А даже няма да разясняваме неналичието на всякаква бистрота за финансовото положение на клуба.

Не сме не запомнили по какъв начин и за какво бяхте освободен от едно предишно ръководство на клуба.
Палийски привиква Киров поради обвиняванията пред медиите Очаква се публично мнение от "Ботев " Пловдив
Наслушахме се на лъжите Ви – за всички последователи към този момент е явно, че нямате нито нужния ценз, нито потенциала, нито морала, с цел да управлявате тим от ранга на " Ботев " Пловдив!

Затова ние, " Клуб на последователите на " Ботев " Пловдив и Обединени фракции " Бултрас ", настояваме да се оттеглите мигновено от ръководството и от клуба. Направете го за богатството на " Ботев ", в случай че не желаете името Ви да се асоциира с това на ДХ-Селския.

Никой не е по-голям от " Ботев " Пловдив!!!
От КПБП и Обединени фракции " Бултрас "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР