Фенове на ЦСКА взеха участие в Сектор Г подкаст в

...
Фенове на ЦСКА взеха участие в Сектор Г подкаст в
Коментари Харесай

Сектор Г: Ганчеви нямат място в ЦСКА, време е за промяна!

Фенове на ЦСКА взеха присъединяване в " Сектор Г подкаст " в YouTube, който беше обявен през вчерашния ден на страницата " Трибуна Сектор Г " във " Facebook ".

Въпросните последователи не демонстрираха своите лица и не споделиха имената си, като диалогът им вървеше на фона на фрагменти с агитката от Северната естрада. Участниците в подкаста се показаха като представители на бранш " Г ", бранш " В " и бранш " А " на стадион " Българска войска ".

" Да, това управление имаше цялостен картбланш от публиката на ЦСКА. Първото възмущение към тях беше на един мач с Черно море през 2019 година Дотогава главно неуспехи, само че все пак цялостен картбланш имаха по отношение на ръководството на клуба. Гриша Ганчев пристигна в ЦСКА със CV, че може да ръководи и знае по какъв начин да направи тима първенец. Семейство Ганчеви и прилежащият им екип нямат място в ЦСКА и е време за смяна. Доказаха, че нямат потенциала да ръководят ЦСКА, не са съумели и е време за смяна.

Живеем с проблемите на този тим, минали сме през всеки стадий на противоречие с това управление, лъгали са ни в очите, издигахме транспаранти, на по-късен стадий започнахме протест. Минахме и през безмълвно противоречие със протичащото се. Най-лошите ни опасения лъснаха от юли до в този момент, няма по какъв начин да е по-лошо. Замаскираха ни очите с " Армейски следобяд " и с един фен-магазин, бяха направени някакви крачки по отношение на маркетинга на клуба, само че за тим като ЦСКА това е извънредно незадоволително и извънредно закъсняло. Преди година в Q&A се дадоха обещания, а дали сме на 15 точки или на 1 точка зад Лудогорец - ти не си първенец. Когато ЦСКА не е първи, това е резултат от аматьорство. Вече шест пъти сме втори за 8 години, това приказва за чутовна аматьорщина и тези хора нямат място в ЦСКА. Ако сме удовлетворени да сме втори, би трябвало да продължава това управление.

Стойчо Младенов сподели на Гриша Ганчев на прословутата среща, че няма да прави селекцията, само че дали може да му дадат най-малко лист от който да си избира, само че Ганчев изрично му сподели " не ". Дано записите от тази среща не видят бял свят в никакъв случай. Просто ви споделяме по какъв начин се работи в този клуб. Не желаеме Цветомир и пародията му да се настани на " Армията ", използваме просто образец обвързван със Стойчо Младенов, който по-късно съобщи цялата общественост. Стадионът да наподобява чист и подреден не коства милиони, изисква се предпочитание. Преди мача с Числото ми обясниха, че има една връзка с ключове и един човек обикаля да отваря входовете на " Армията ". В Манчестър Юнайтед работят 5000 индивида в мачдей, при нас са четирима индивида, трима от тях в пенсионна възраст.

Не може да бъдеш ЦСКА и постоянно да се оправдаваш. Ако си ЦСКА и управляваш както би трябвало, всеки български футболист и изобщо всеки футболист от нашето състезание ще желае да пристигна в тима. И Стойчо, и Любо, и Саша Илич не подготвили добре тима, постоянно нещо се е случило на подготовката. Осем години ни вменяват мрънкане, все някой различен е отговорен за нещо - Разград, Бистрица, говедата… ЦСКА има активи под формата на футболисти. Драгата публика дали си мисли, че на ръба на това да получим позволение да строим нов стадион, никой на мястото на Ганчев няма да пристигна. Това е като да си задаваш въпрос дали ще успееш да си продадеш жилището в " Лозенец ".

Това, което убива армейското е апатията, тъй като ние живуркаме. Трябва да си спомним полезностите ни, сега живуркаме за второ-трето място и се молим да влезем в групите на най-треторазредния шампионат, в който да имаме 1 точка. Искаме Ганчев да разгласи своите дялове от клуба за продажба. Съсипва се съзнателно всичко цесекарско в клуба. В сегашния тим кой носи армейското в себе си? Не им харесват Любо, Стойчо, Спас - край, няма ги към този момент. А постигнатото от тях не трябва се изтрива, ЦСКА е огромен поради тези хора, както и те са огромни поради ЦСКА. Никой от тях не се е отрекъл от ЦСКА, не би трябвало да се отхвърляме от легендите.

На " Армията " да се пее обидно против Любо Пенев и дъно под дъното. Това е заслуга на това управление и на операциите им, те разделят. Вече няма да допуснем подигравка с легендите и ЦСКА да живурка, ще бъдем най-ужасният коректив, който това управление може да има. Ние няма по какъв начин да предложим вид. Нашият вид е да ви предложим всички дружно да въстанем ЦСКА да бъде този, който всички желаеме. Месията банкрутира ЦСКА, в действителност това се случи при него.

Една от най-големите ни митове, може би най-голямата, беше очернена по най-долния метод. От почитание към индивида няма да кажем нищо повече, рано или късно всичко ще се разбере. Преди години Гришата искаше да докара Наско Сираков на стадиона, с помощта на нас не го докара, не знам дали това излезе нескрито. Трябва да се постави завършек на това безвремие. Ние се топим ", споделиха „ алените “ почитатели в " Сектор Г подкаст ".


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР