Фенове на Миньор Перник се оплакаха от високите цени, наложени

...
Фенове на Миньор Перник се оплакаха от високите цени, наложени
Коментари Харесай

Фенове на Миньор изреваха от цените в Трета лига


Фенове на Миньор Перник се оплакаха от високите цени, наложени от управлението на третодивизионния ЦСКА 1948, за дуела от 12-ия кръг на Югозападна Трета лига, който се изигра през днешния ден на стадиона в Драгалевци.

Хит в обществените мрежи стана фотография на пропуските с разнообразни цени за посетители и домакини. Оказва се, че феновете на футбола от Перник са плащали по 10 лв., до момента в който тези на домакините - по 3,50.

Естествено, право на домакините е да дефинират цените, само че до каква степен почтена е разлика от 300%. 

" Нашият клуб предлага и билети на цени 3,50 лв. и 2,50 лв.. Първите са за хора над 62 години, а вторите за подрастващи под 18 години ", обясниха домакините в отговор на недоволствата от страна на пернишките почитатели.

Високите цени не стопираха почитателите от Перник, като над 200 от тях подкрепяха любимците си. Това обаче не бе задоволително, защото тимът им отстъпи с 1:2.

Головете за играчите на Валентин Илиев осъществиха юношите на ЦСКА Герман Петров (2) и Йоан Маринов (49). Единственото попадение за “чуковете ” от Перник заби Кристиян Ковачев (51).

С този триумф ЦСКА 1948 събра актив от 32 точки, с четири повече от втория Вихрен (Сандански). Миньор пък е на шеста позиция с 20 точки. В идващия кръг " алените " гостуват на Чавдар (Етрополе), а " чуковете " са домакини на Рилски състезател.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР