Фенове на Левски скочиха на ръководството на клуба по повод

...
Фенове на Левски скочиха на ръководството на клуба по повод
Коментари Харесай

Напрежениe: Притискат шефовете на Левски заради Русия, феновете скочиха на ръководството

Фенове на Левски скочиха на управлението на клуба във връзка плануваните три контроли с съветски тимове в Дубай. В обществените мрежи ентусиасти недоволстват, че по време на съветската военна инвазия в Украйна „ сините “ ще играят с клубове от страната агресор, предава Блиц Спорт.

Футболистите на Станимир Стоилов ще мерят сили със Спартак (Москва), Краснодар и Урал (Екатеринбург).

Решението на управлението на Левски да играе с руснаци не се харесва на огромна част от почитателите на „ сините “. „ Трибуна Левски “ направи и особено предаване по тематиката:



Запалянковци напомнят, че Левски от дълго време се разгласи в поддръжка на Украйна и сподели „ Не на войната “. В срещата на „ сините “ с ЦСКА 1948 в Бистрица на 26 февруари 2022 година, извоювана от тима на Станимир Стоилов с 2:0, футболистите на отбора от „ Герена “ излязоха със специфичен транспарант:

Сега почитателите упорстват управлението да излезе с позиция и да изясни за решението да се играят контроли с съветски тимове в Дубай. Другото неприятно за ентусиастите на Левски е, че мачовете от подготовката в емирствата няма да имат телевизионно лъчение. Така ще бъде и с днешната първа инспекция на „ сините “ – против локалния Ал Насър, която е от 16:30 часа българско време.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР