Фенове на хандбала от 44 държави гледат на живо случващото

...
Фенове на хандбала от 44 държави гледат на живо случващото
Коментари Харесай

44 държави гледат на живо мачовете от Европейското първенство по плажен хандбал във Варна

Фенове на хандбала от 44 страни гледат онлайн протичащото се на четирите корта на централния варненски плаж по време на Европейското състезание по плажен хандбал.

13 броудкастъри популяризират дуелите от Евро 2021. Европейската хандбална федерация посредством сътрудниците си Инфронт и DAZN са продали правата за лъчение на шампионата освен в Европа, само че и в страни от Северна Америка, Азия и Океания. Това значи, че протичащото се във Варна ще излезе отвън рамките на Стария континент.

Телевизионният колос BeIN Sports ще предава за милионите си фенове и лъчение ще има в Съединени американски щати, Канада, Тайланд, Австралия, Нова Зеландия и така нататък Тоест 12-ото Европейско състезание по плажен хандбал, на което България е хазаин, има капацитета да се трансформира в най-гледаното в историята досега.

У нас срещите на българските тимове се предават непосредствено по Мax Sport. Телевизията на А1 ще излъчи онлайн и полуфиналите и финалните срещи от еврошампионата във Варна. Всички останали най-интересни дуели от шампионата на Стария континент по плажен хандбал при мъжете и дамите ще могат да бъдат гледани непосредствено по телевизия B1B.

Междувременно националният ни тим за дами позволи проваляне от Италия с 0:2 в единствения български мач през днешния ден.
 Голямата звезда на хандбала Джаксън Ричардсън: Много добра организация на Европейското, да живее България!
Голямата звезда на хандбала Джаксън Ричардсън: Много добра организация на Европейското, да живее България!

Защо за французина страната ни е особено място, ще научите в идващите редове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР