Фенове и представители на Scuderia Ferrari Clubs от цяла Европа

...
Фенове и представители на Scuderia Ferrari Clubs от цяла Европа
Коментари Харесай

Ферари подреди изложба за 50-ата годишнина на Михаел Шумахер

Фенове и представители на Scuderia Ferrari Clubs от цяла Европа се събраха в Музея на Ферари в Маранело за откриването на изложбата " Михаел 50 " за 50-ата годишнина на известния водач на Формула 1 Михаел Шумахер .
 
 БГНЕС

Единственият към този момент седемкратен международен първенец реализира едни от най-големите си триумфи с екипа на Ферари. Затова Скудерия уважи легендата със специфична галерия за юбилея му. Събитието подсети впечатляващите достижения на Шуми и бе знак на признателност за направеното от него в годините обратно.
 
 БГНЕС

Музеят на Ферари отдаде респект като сподели разнообразни видеоклипове, атрибути и няколко от колите на седемкратния международен първенец.-->
 
 БГНЕС

Пред почитателите беше показана и по-малко известната страна на Шумахер , като разработчик на коли . След като напусна Формула 1, немският водач остана във Ferrari, с цел да създаде редица пътни коли , като да вземем за пример 430 Scuderia през 2007 година и Ferrari California през 2008 година
 
 БГНЕС

 БГНЕС

През декември 2013 година по време на ваканцията си в Мерибел Михаел Шумахер претърпя сериозен ски случай. Тогава водачът падна и удари главата си в канара под снега. Той получи тежка черепно-мозъчна контузия и се наложи да бъде наведен в положение на изкуствена кома от лекарите в Гренобъл.
 
 БГНЕС

След като се разсъни Шумахер бе изместен в клиника в Лозана, а от есента на 2014 година се възвръща в фамилната къща край Женевското езеро.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР