Феноменален гол от Бундеслигата се превърна в хит в социалните

...
Феноменален гол от Бундеслигата се превърна в хит в социалните
Коментари Харесай

Феноменален "Удар на скорпиона" взриви социалните мрежи

Феноменален гол от Бундеслигата се трансформира в шлагер в обществените мрежи. Валентино Лазаро вкара впечатляващо попадение с " Удар на скорпиона " в мача сред " Байер " Леверкузен и " Борусия " Мьонхенгладбах през уикенда и накара всички да заговорят за него.

Изключително оспорвания дуел приключи с триумф от 4:2 за " аспирините " след голове на Лукас Аларио, Леон Бейли и Юлиан Баумгартлингер. Но " жребчетата " нямаха желание да се предадат без пердах, а попадението на Лазаро без подозрение може да бъде несъмнено и за номер 1 през 2020 година



Патрик Хенман центрира отдясно, а австрийският национал подвигна задния си крайник във въздуха като че ли не прави нищо изключително. След акробатичния му удар обаче вратарят на " Байер " Лукас Храдецки просто изгледа топката.

Goal of the season
— (@initiation_xo)

Въпреки красивото попадение, тимът на Марко Розе не съумя да завоюва нищо повече от гостуването си, записвайки втора загуба в Бундеслигата.

Попадението на Лазаро, който е чартърен от " Нюкасъл ", към този момент няколко часа натрупа лайкове в обществените мрежи, а доста консуматори са безапелационни, че неговият " Удар на скорпиона " е по-добър от тези на Оливие Жиру и Хенрих Мхитарян.

Far better than Giroud’s. And don’t get me started on Mkhi’s dogshit one.
— CR (@OlesRed)

През 2017 година попадението на Жиру бе определено от ФИФА за гол на годината. Мхитарян пък се разписа зрелищно предходната година с екипа на " Манчестър Юнайтед ".



Част от футболните ентусиасти считат, че е време да стартират да гледат Бундеслигата, до момента в който други не схващат за какво Лазаро не е играл по този метод и предишния сезон, когато носи екипа на " Нюкасъл " във Висшата лига. А има и доста, които са уверени, че полузащитникът заслужава да получи премията " Пушкаш ", която обичайно се присъжда за най-красив гол в света.

Did SFA the entire time he was there. Could have used some magic like this.
— Child1shDanbino (@Child1shDanbino)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР