Фенът на бейзбола Кори Юманс, който във вторник улови рекордния

...
Фенът на бейзбола Кори Юманс, който във вторник улови рекордния
Коментари Харесай

Дават два мииона долара за уловена топка

Фенът на бейзбола Кори Юманс, който във вторник улови рекордния 62-ри хоумрън на звездата на Ню Йорк Янкис Арън Джъдж, получи предложение да продаде топката за 2 милиона $.

Джей Пи Коен, който е президент на компания " Мемъри Лейн " в Тъстин, Калифорния, сподели пред Асошиейтед Прес, че е изпратил публична оферта на стойност 2 милиона $ на мъжа, който сграбчи историческия сувенир по време на мача на стадион " Лайф Фийлд " в Арлингтън, щата Тексас.

Коен добави, че към момента не е получил отговор от Юманс.

" Мисля, че това е оферта, която е много над цената, която той би получил другаде, в случай че реши да продава топката ", сподели Коен.

Юманс бе на един от първите редове в секция 31 на лявата част на стадион " Лайф Фийлд ", когато улови скъпата за колекционерите топка.

62-рият хоумрън на Аарън Джъдж е безспорен връх за Американската лига в границите на един сезон. До момента върхът се държеше от Роджър Марис, който има 61 хоумръна за един сезон. Пред Джъдж има шестима други бейзболисти с повече хоумръни, като максимален брой реализира Бари Бондс, който има 73. Постиженията и на шестимата играчи от Националната лига обаче са реализирани с помощта на потреблението на разнообразни стимулиращи препарати в интервала от 1998 до 2001 година. Това прави и резултата на Джъдж от 62 хоумръна толкоз важен в очите на огромна част от почитателите на бейзбола.

В момента най-скъпо продадената бейзболна топка е на бейзболиста Марк МакГуайър. Тя смени притежанието си за 3 милиона $, когато през 1998 година той реализира невижданите до тогава 70 хоумръна в границите на един сезон.

Коен сподели, че в случай че Юманс одобри офертата му, той е подготвен да даде чартърен на Ню Йорк Янкис топката на Джъдж. Така тя ще може да бъде сложена в музея на " Янки Стейдиъм ".
















































--> -->     Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР