Фен на Тотнъм Хотспър отнесе заслужено тригодишно наказание да не

...
Фен на Тотнъм Хотспър отнесе заслужено тригодишно наказание да не
Коментари Харесай

Осъдиха фен на Тотнъм да не гледа футбол 3 години заради подигравки с Хилзбъро

Фен на Тотнъм Хотспър отнесе справедливо тригодишно наказване да не върви по футболни срещи, както и парична санкция, откакто се е подигравал при визитата на „ Анфийлд “ против Ливърпул с нещастието на Хилзбъро през април месец.

Според локалните управляващи – Киърън Дарлоу от Уелуин е бил докладван на полицията по време на срещата, откакто разпознат и задържан. Дарлоу също по този начин беше санкциониран с 314 паунда.

„ Дарлоу въпреки всичко призна, че е направил жест към почитателите на Ливърпул, и че това е отпратка към нещастието на Хилзбъро. Той призна, че неговите жестове са към почитателите без билети, които са предизвикали нещастието и са отговорни за случая, довел до толкоз доста смъртни случаи. Дарлоу призна, че държанието му е неприемливо и съжалява за дейностите си. Подобно нарушение е освен морално недопустимо, само че и незаконно за всички от град Ливърпул “, показа Андрю Пейдж, наблюдаващ прокурор по делото от Чешър.

Самият мач беше извоюван по изключително трагичен метод от Ливърпул с 4:3 с попадение на Диого Жота в последните минути от дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР