Фелацио, духане, свирка, орална любов – всичко това се отнася

...
Фелацио, духане, свирка, орална любов – всичко това се отнася
Коментари Харесай

Едно фелацио, моля!

Фелацио, духане, свирка, орална обич – всичко това се отнася до акта, при който дамата подарява с орални милувки мъжа.
Най-често като предигра за разпалване на пристрастеностите преди същинския секс. Или за покачване на градуса, в случай че по време на акта има „ мъртвило “, а от време на време и като заключителен щрих на половото прекарване сред двамата сътрудници.
Има обаче и още един вид – единствено фелацио – до финален мирис, до последна капка. Такова, че кой мъж не би викнал: " Едно фелацио, апелирам! ". (Ситуациите на хомосексуален орален секс не са предмет на разглеждане в този текст.)
Това може да бъде и избор на дамата за да достави наслаждение на мъжа без да чака противоположното в подмяна, което не значи, че и тя не се любува на ласките, които подарява. В този случай дамата може да изпитва наслада от любовта, която демонстрира към колегата си. Или пък напълно егоистично да се потопи в чувството за превъзходство и надзор върху най-свидното на мъжа, а може и чисто практично да употребява този женски трик, с цел да извлече за себе си материална полза.
Мъжът при всички случаи получава наслаждение от оралния секс, изключително в случай че партньорката му го прави отдадено и ловко, следва неговите стремежи за обгрижване на интимните му елементи (не единствено пениса), както и неговия темп, изненадва го с разнородни техники и придвижвания, предлага му разнообразни чувства на по-топло и по-хладно, употребява по-нежно или леко жестоко устните, езика, дъха си (но не и зъбите). В тази игра дамата може да включи и ръцете, и гърдите си за още по-голямо наслаждение. И не на последно място, очите – женският взор изпод нагоре към очите на мъжа, способства за насладата от този акт и го прави още по-интимен.
Ако и двамата сътрудници са фенове на по-грубия секс, могат да се отдадат на разнородни пози за по-дълбоко навлизане на пениса чак до гърлото на дамата. Мъжът може да натиска главата или да дърпа за косата своята партньорка, в случай че това възбужда в допълнение и двамата, само че никога, в случай че е срещу волята на дамата.
И най-после – кулминационната точка! Еякулацията, изпразването, свършването на мъжа! То може да бъде непосредствено в устата на дамата, в случай че тя е от тези, които нямат срещу усета на семенната течност, а дали ще я преглътне или изплюе, е въпрос на неин избор, като второто може да се окаже леко обидно за някои мъже, тъй че е добре да бъде конкретизирано. Има приятност и в гледката при изхвърляне на спермата по гърдите или лицето на дамата, като тук могат да се прибавят и култове – да вземем за пример в случай че дамата е с очила или пък самата тя да размаже течността по тялото си.
Правенето и приемането на орален секс може да бъде пълностоен полов акт и за двамата сътрудници. Насладете се на това наслаждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР