Фехти Фикри се призна за виновен и сключи споразумение с

...
Фехти Фикри се призна за виновен и сключи споразумение с
Коментари Харесай

Каква присъда получи дрогираното камикадзе, профучало със Сеата си по крайбрежната алея на Бургас

Фехти Фикри се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата

Дрогираното камикадзе Фехти Фикри, който на 15 септември т.г., профуча със Сеата си по крайбрежната алея на Бургас и по знамение не провокира тежък случай, е получил присъда, сподели инспекция на Флагман.бг.

Фикри се е признал за отговорен пред Районния съд на Бургас и е сключил съглашение с прокуратурата, с което е наказан на 1 година и 6 месеца отнемане от независимост, отсрочени за период от 3 години, 2 години без брошура и санкция от 500 лв..

За някои това е прекомерно безобидно наказване за деянието на 29-годишния мъж от Шумен.

Както Флагман.бг писа, към 21:30 часа, той потегля по крайбрежната алея на Бургас, не стопира на подаден сигнал от полицията и си спретва гневна гонка. От видеото, което публикувахме излиза наяве, че най-малко на два пъти той е на косъм да блъсне човек – първият път момиче с тротинетка, а по-късно момче.

Впоследствие забива колата си на Централния плаж и се заключва в автомобила. Оказва и гневна опозиция, което постанова служителите на реда да употребяват мощ, с цел да го арестуват. Пробата му е позитивна за потребление на амфетамин и метамфетамин.

Фехти престоя няколко дни в ареста, преди мярката му да бъде променена, а след това и да получи присъда.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР