Лятната стажантска програма е уникална възможност за успешен кариерен старт

...
Лятната стажантска програма е уникална възможност за успешен кариерен старт
Коментари Харесай

Vivacom посреща 58 стажанти от цялата страна

Лятната стажантска стратегия е неповторима опция за сполучлив кариерен старт на млади гении, които с времето доближават безспорни резултати

С голям интерес стартира новото издание на знаковата Лятна стажантска стратегия на Vivacom. За 21-вото издание аплайваха над 1400 студенти - с 400 повече, в сравнение с през 2023 година. 58 от тях, минали през акуратен асортимент, стартират първата си работа на трудов контракт в основни посоки на най-динамично развиващия се телеком в страната.

В рамките на три месеца стажантите ще преминат през интензивни образования, ще се включат оперативно в действителни планове, както и в начинания, част от корпоративната просвета на компанията. Те ще опознаят работата в разнообразни дирекции посредством 360-градусова ротация и по този начин ще придобият цялостна визия за компанията. Всичко това – с поддръжката на мощни ментори.

„ Много съм благополучен, че ползата към програмата пораства всяка година. Сигурен съм, че стажантите ще се усещат добре при нас, ще натрупат скъпи познания и опит в страхотна подкрепяща среда. Те ще работят с вдъхновяващи екипи и ментори – всичко належащо за летящ старт в един от най-динамичните браншове в страната. До в този момент над 1700 стажанти са минали сполучливо през програмата. Нещо повече - 20% от чиновниците, които са стартирали работа като стажанти във Vivacom, стават ментори и образоват новите участници “, разяснява основният изпълнителен шеф на Vivacom Николай Андреев, който персонално ще се срещне с всеки стажант, с цел да даде и своите препоръки и рекомендации.

Лятната стажантска стратегия е неповторима опция за сполучлив кариерен старт на млади гении, които с времето доближават безспорни резултати. До момента над 80 чиновници, почнали като стажанти във Vivacom, към този момент са на управителни и експертни позиции в компанията. За 21 години стажантската стратегия се е трансформирала в динамична и вдъхновяваща общественост, в която млади и надарени хора могат да развиват, обогатяват и споделят своите познания и умения.

„ Най-ценното е, че над 50% от нашите стажанти стартират непрекъсната работа във Vivacom. Един от образците за това е Августин Миланов, който от стажант е минал през разнообразни позиции и отдели и към този момент е шеф в направление „ Развитие на продажбите “. Тази година точно той посрещна стажантите в първия им ден и описа за своя опит в компанията в продължение на 18 години. Ние насърчаваме тази подкрепяща, положителна и доста динамична среда със страхотни софтуерни планове “, сподели Малина Чавдарова, HR шеф във Vivacom, която също е почнала своя път в компанията като стажант.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР