Феди Башур! Така се казва 19-годишният младеж, който предизвика зверската

...
Феди Башур! Така се казва 19-годишният младеж, който предизвика зверската
Коментари Харесай

Приятелката на катастрофиралия Феди Башур все още не знае за инцидента! Прогнозата за него е по-скоро песимистична, говорят лекарите…

Феди Башур! Така се споделя 19-годишният юноша, който провокира зверската злополука, в която пострада както самият той, по този начин и татко му Жорж Башур и годеницата му певицата Емилия.

Тежката злополука стана на автомагистрала „ Тракия “, където момчето пришпорило колата с висока мощ и се е получил аквапланинг. И тримата са настанени в столичната болница „ Света Анна “. Певицата е настанена в хирургия с гръдно-коремна контузия, без заплаха за живота, за наблюдаване. Годеникът й е настанен в ЛЧХ с обработени контузии, без заплаха за живота, съобщи Блиц.

Няма да има никакви последствия за здравето на певицата и нейния другар. Не такова е ситуацията с 19-годишното момче. Феди Башур е с тежка черепно-мозъчна контузия със съществено увреждане на мозъка. В моментa e на апаратно дишане. Той е толкоз зле и е сред живота и гибелта, че персонално шефът на „ Света Анна “ доктор Славчо Близнаков сподели, че „ прогнозата за него е по-скоро песимистична “.

Той не се нае с ангажимент да каже дали, в случай че момчето оцелее, ще остане неработоспособен. Само преди месец – на 26 април, Феди е навършил 19 години. Той има другарка, която е американка и се споделя Каролин, излиза наяве от фейсбук профила му. Момичето обаче към момента не знае за тежкия случай, споходил приятеля й, защото тя е в Щатите, където учи и момчето.

Междувременно от Пайнер, където Емилия работи, излязоха с последна информация към случая, а по-рано и мениджърът на музикална телевизия „ Планета ТВ “ Хари Янакиев пожела бързо възобновяване и на тримата потърпевши.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР