Федерер: Серина прекали в емоционалния си изблик20-кратният шампион от турнирите

...
Федерер: Серина прекали в емоционалния си изблик20-кратният шампион от турнирите
Коментари Харесай

Федерер: Серина прекали в емоционалния си изблик

Федерер: Серина прекали в прочувствения си изблик
20-кратният първенец от шампионатите на Големия шлем Роджър Федерер е на мнение, че Серина Уилямс е прекалила със своя прочувствен изблик във финала на Ю Ес Оупън против Наоми Осака. Американката получи предизвестие от съдията поради подсещане от страна на треньора й Патрик Муратоглу, лишаване на точка поради строшаване на ракетата и отсъждане на гейм за съперничката, откакто си разреши да назова съдията на стола Карлос Рамос,,лъжец “ и,,крадец “.

,,Мисля, че Серина трябваше да спре с нападките “, съобщи швейцарецът за Sunday Times.,,Тя го направи, само че към този момент бе късно. Тя трябваше да спре надалеч по-рано “, продължи той. 37-годишната американка загуби с 2-6, 4-6 и бе санкционирана поради невъздържаното си държание с 17, 000 $.

Федерер приказва и за възбраната на Уилямс на Ролан Гарос, където уредниците на шампионата ще наложат по-стриктен дрескод за състезателите.,,Какъв е казусът с това? Наистина не разбирам. Серина е носила доста по-екстравагантни неща, както и мъжете са били ексцентрични в това отношение. Напълно поддържам дамите по този въпрос. Оставете ги на мира “, прикани Федерер. Швейцарецът отпадна на полуфиналите на тенис шампионата в Париж след епична трисетова борба с новия номер 1 Новак Джокович. Той ще взе участие на заключителния Мастърс на осемте най-хубави в Лондон, който ще се организира сред 11-18 ноември. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР